heels

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Είχα γίνει το πουτανάκι του πεθερού μου

Σαν χθες θυμαμαι την μερα που πηγα να γνωρισω τους γονεις του θαναση. Δεν τα ειχαμε καιρο αλλα το πηγαιναμε πολύ γρηγορα σχετικα. Ο μπαμπας του ηταν λες και εβλεπα τον Θαναση 30 χρονια μετα. ...
Η μαμα του παλι ηταν πολύ υπιων τονων. Με συμπαθουσαν και οι δυο πολύ. Ειδικα ο μπαμπας του ο κυριος Μανωλης ηταν πολύ καλος. Λες και γνωριζομασταν χρονια. Μετα από 5 μηνες με τον Θαναση αποφασίσαμε να παω να μεινω μαζι τους. Ειχαν πολύ μεγαλο σπιτι και στην ουσια θα ηταν σαν να μεναμε μονοι για να μην χαλουσαμε και λεφτα στα ενοικεια. Το δεχτηκα. Άλλωστε με τους δικους του τα πηγαινα πολυ καλα και με αγαπουσαν. Κάπως έτσι ξεκινησαμε την συγκατίκοιση μας.

Ενα πρωι θυμαμαι ο Θανασης ελειπε στην δουλεια και εγω κοιμομουν ακομα. Ενιωσα ενα χερι πανω στον ωμο μου να με σκουνταει <ξυπνα κοριτσι μου τηλεφωνησε ο θανασης και σε ψαχνει>. Ήταν ο κυριος Μανωλης. Το στηθος μου ηταν ξεσκεπαστο και το βλεμα του ηταν στις μεγαλες ρωγες μου.

<Έτσι εξηγειτε γιατι εχει τρελαθει ο γιος μου. Σηκω σιγα σιγα (μου ειπε χαιδευοντας με προκλητικα με ολο υπονοουμενο) και εφυγε. Τα ειχα χασει. Δεν το πιστευα αυτο που ειχε συμβει. Μολις ειχα καυλωσει τον πεθερο μου. Ο Θανασης ηθελε να παμε για φαγητο το μεσημερι εξω. Ήθελε να μου πει κατι σημαντικο ειπε. Το βραδυ που ειχαμε κατσει ολοι μαζι οικογενιακα ανακοινωσε στους δικους του ότι αποφασισαμε να παντρευτουμε. Μου ειχε κανει προταση γαμου όταν πηγαμε για φαγητο και φυσικα του ειχα απαντησει ναι. <μηπως είναι πολυ νορις για κατι τετοιο??> ειπε ο πατερας του. Ο Θανασης παλι ηταν αποφασισμενος. Καταλαβαμε ολοι φυσικα πως στον κυριο Μανωλη δεν αρεσε η ιδεα καθολου.το επομενο διαστημα η σημπεριφορα του ειχε αλλαξει πολύ απεναντι μου.μα γιατι αναρωτιομουν δεν ειχα κανει τιποτα.ενα μηνα σχεδον μετα από εκεινο το μεσημερι με το που εφυγε ο θανασης για την δουλεια τρυπωσε στο δωματειο μας.

<σας ακουω πολλες φορες που το κανεται..>μου ψιθυρησε.<ακουω την ανασα σου και τους αναστεναγμους σου..>

<Δεν είναι σωστο να ηστε εδώ νιωθω αβολα δεν θα αρεσαι στον θαναση>του ειπα! <και χθες το πρωι όταν εφυγε σε ειδα που ετριβες το μουνακι σου μονη όταν εφυγε.μην με ντρεπεσαι! καντο παλι θελω να σε ξανα δω…>



Μου τραβηξε το σεντονι και εβαλε το χερι του στο μουνι μου.με καυλωσε τοσο πολύ εκεινη την στιγμη .δεν εβγαλα λεξη και ανοιξα τα ποδια μου ποιο πολύ και αρχησα να χαιδεβω την κλειτοριδα μου και να ανασαινω καυλωμενα. Εκεινος με κοιτουσε και ανοιξε το παντελονι του και χωρις να καθηστερισει αρχησε να παιζει τηνψωλη του. ειχα γινει το πουτανακι του πεθερου μου.ειχα γινει η καριολα του που που κάθε βραδυ ακουγε να γαμιεται.<γαμησεμε του ζυτησα προκλητικα…!πηδα την γυναικα του γιου σου οσο καλυτερα μπορεις.>



Ο πουτσος του ηταν πολύ μεγαλυτερος από του θαναση!με εβαλε να του γλειψω τα αρχιδια του.ηταν τοσο μεγαλα που με το ζορι μου χορουσαβ στο στομα μου!ειχα μεταμορφοθει σε μια ξεκολλιαρα που γαμιωταν με τον πατερα του αντρα της.δεν με αναγνωριζα….στιθηκα στα 4 και τοτε αυτος ηρθε από πισω μου και μου εχωσε βαθια την ψωλη του.ηταν τοσο χοντρη και μεγαλη.με γαμουσε τοσο δυνατα που ενιωθα τα μεγαλα αρχιδια του να χτυποθν με δυναμη πανω στην κλειτοριδα μου.ημουν το πουτανακι του και γουσταρα τρελα.με γαμουσε με τετοια μανια που δεν αντεξε και πολύ και με γυρισε και μου ειπε<πιες τα όλα πουτανακι μου>.τα ενιωθα τοσο καυτα πανω στο προσωπο μου και στο στομα μου που εγινα ακομα ποιο υγρη...

Σηκωθηκε ντιθηκε και μου ειπε..< εμεις θα τα ξανα πουμε συντομα.ησουν το καλυτερο κοριτσι σημερα…> Όταν γυρισε ο θανασης με βρηκε ακομα στο κρεβατι.γδυθηκε και ξαπλωσε διπλα μου.και που να ηξερε ότι πριν λιγες ωρες ειχα παρει τον πουτσο του πατερα του.ηταν καυλομενος πολύ.μπηκε αναμεσα στα ποδια μου και αρχησε να με πηδαει.εγω παλι τελειωσα όταν σκεφτηκα ότι με γαμαει ο πουτσος του πατερα του.

Το μεσημερι φαγαμε μαζι.το ιδιο σκηνικο παιζοταν το ιδιο σκηνικο!!τον ετρωγα από τον μπαμπα του όταν ελειπε ο θανασης και όταν γυριζε γαμιομουν μαζι του…….

Εχουν περασει 4 χρονια από τοτε! Mε τον Θαναση δν ειμαι πλεον μαζι.του ειπα πως δεν μπορουσαμε να παντρευτουμε γιατι ενιωθα πως δεν ημουν ετοιμη.αλλωστε δεν μπορουσε να γινει και αλλιος ετσι όπως ειχαν γινει τα πραγματα και γυρισα στο πατρικο μου. Kανεις δεν εμαθε ποτε τιποτα.







Designed By Blogger Templates | Distributed By Gooyaabi Templates