heels

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Γάμησαν τη γυναίκα μου και το απόλαυσα



Ξημερώματα Κυριακής γύρω στις 4:30 επιστρέφουμε από νυχτερινή έξοδο. Η Ελπίδα είναι φυσικά ντυμένη πολύ προκλητικά. Μαύρο ολόσωμο εφαρμοστό μίνι φόρεμα με σκίσιμο μπροστά μέχρι τη κοιλιά. Τα θεόβυζα της φυσικά ελεύθερα προσπαθούν να στριμωχτούν μέσα αλλά δεν καταφέρνουν να κρυφτούν και πολύ. Από πάνω σακάκι κοντό και μαύρη γόβα. Το μαλλί wet και τραβηγμένο όλο πίσω, με μία μικρή αλογοουρά. Στο club που ήμασταν, χάρη στους προκλητικότατους χορούς της είχαν καυλώσει μέχρι και τα ντουβάρια. Είχα πραγματικά απολαύσει και καυλώσει με όλους αυτούς που την τριγύριζαν και στριμώχνονταν απάνω της μέσα στο χαμό.
Στο αυτοκίνητο ήταν αρκετά χαλαρή και λιωμένη εντελώς από το ποτό, σε σημείο που είχε δεν είχε τις αισθήσεις της. Είχε απλώσει τις ποδάρες της μπροστά και χυμένη όπως ήταν στο κάθισμα, είχε αφήσει το φόρεμα να ανέβει τόσο ψηλά που χάζευα άνετα το κίτρινο βρακάκι της από μέσα. Κινούμενος στον περιφερειακό του Γαλατσίου, την καύλα μου χαλάει ένα περίεργο ρετάρισμα της μηχανής του αυτοκινήτου που μετά από λίγο με αφήνει στα κρύα του λουτρού. Ποιου λουτρού δηλαδή; Στα κρύα του Γαλατσίου. Η ατυχία μου τριπλή γιατί το κινητό μου έχει μείνει από μπαταρία και η Ελπίδα ως συνήθως δεν έχει το δικό της μαζί. Επίσης δεν έχω Οδική Βοήθεια. Της λέω να κάτσει μέσα, να κλειδώσει και βγαίνω να πάω απέναντι και λίγο πιο κάτω που έβλεπα έναν χώρο με φωτιζόμενη είσοδο, σαν μπαράκι. Πλησιάζοντας βλέπω ότι έχει είσοδο κλειστή με ένα φιμέ τζάμι σαν φινιστρίνι στη μέση. Δεν φαίνεται τίποτα μέσα, αλλά την ώρα που πάω να απομακρυνθώ η πόρτα ανοίγει πίσω μου και εμφανίζεται ένας "φουσκωτός" που με ρωτάει τι θέλω. Του εξηγώ τη κατάσταση και αφού ρίχνει μια ματιά στο δρόμο μου λέει να τον ακολουθήσω μέσα.
Κάπνα πολύ και έντονη μυρωδιά από αλκοόλ στο χώρο όπου υπάρχουν τέσσερα στρογγυλά τραπέζια με τσόχα. Τα δύο από αυτά έχουν τριγύρω τους από 5-6 τύπους που παίζουν χαρτιά. Πηγαίνουμε σε δύο τύπους (ο ένας είναι ο ιδιοκτήτης) που στέκονται όρθιοι παραδίπλα και αφού τους εξηγώ τι συμβαίνει, ο ιδιοκτήτης μου λέει να έρθει να ρίξει μια ματιά γιατί ξέρει από αυτοκίνητα. Μαζί του έρχεται και ο άλλος που του έκανε παρέα. Φθάνοντας στο αυτοκίνητο η Ελπίδα έχει αποκοιμηθεί και έτσι όπως είναι απλωμένη στο κάθισμα έχει εντελώς ανοιχτά τα πόδια της και προσφέρει πρώτης τάξεως θέαμα στους δύο τύπους, των οποίων τα μάτια έχουν πεταχτεί. Μου ζητάνε και ανοίγω το καπό, η Ελπίδα από τους θορύβους μετακινείται και ξυπνάει, ρωτάει τι γίνεται, της λέω, αλλά μην έχοντας πλήρη συναίσθηση συνεχίζει μεγαλοπρεπώς να δείχνει σε όλους μας το μουνί της. Αισθάνομαι να καυλώνω.
Αφού περνάνε καμία 20αριά λεπτά άκαρπων προσπαθειών, ο ιδιοκτήτης μας λέει να πάμε μέσα για να μην είμαστε στο κρύο και να δούμε που μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο. Τους λέω να πάρουν την Ελπίδα, να κάνω εγώ λίγες προσπάθειες ακόμα και θα έρθω. Λέω του ιδιοκτήτη να μου την προσέχει και του κλείνω το μάτι χαμογελώντας του πονηρά. Μου κλείνει κι αυτός με τον ίδιο τρόπο το μάτι και παίρνει αγκαζέ την Ελπίδα που δεν καταλαβαίνει και πολλά. Έχω πρόστυχες φαντασιώσεις στο μυαλό μου πλέον και τα παίζω όλα για όλα. Τους βλέπω να απομακρύνονται και ο ιδιοκτήτης έχει ήδη το χέρι του κάτω από το φόρεμα στον κώλο της. Χάνονται μέσα στη λέσχη. Είμαι αποφασισμένος να αφήσω να περάσουν 30-45 λεπτά και να πάω. Τα λεπτά δεν περνάνε με τίποτα και η καύλα μου κοντεύει να μου προκαλέσει εγκεφαλικό όσο φαντάζομαι τι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό το διάστημα εκεί μέσα. Τελικά μετά από 50 λεπτά ακριβώς αποφασίζω να πάω.
Κοιτάω μέσα στο φινιστρίνι, δε βλέπω τίποτα. Περιμένω. Ο ίδιος "φουσκωτός" ανοίγει μετά από λίγο. Με υποδέχεται με διάπλατο χαμόγελο, περνάει το χέρι του πάνω από τον ώμο μου και σαν δύο καλά φιλαράκια με πάει αγκαλιά μέσα, χτυπώντας με στο στήθος με το άλλο χέρι και λέγοντάς μου ότι τους έφτιαξα τη νύχτα. Το θέαμα με ανταμείβει. Είναι ακριβώς 14 άντρες μέσα στο χώρο, άλλοι με κατεβασμένα παντελόνια, άλλοι εντελώς γυμνοί, άλλοι μόνο με το παντελόνι βγαλμένο. 14 πούτσοι, σχεδόν όλοι μέσα σε χούφτες που ανεβοκατεβαίνουν με μανία γύρω τους. Η γυναίκα μου δεν έχει τίποτε επάνω της. Τα ρούχα της είναι πεταμένα τριγύρω, εκτός από το κίτρινο βρακάκι της που το έχει ένας τύπος στα χέρια του και παίζει μία με αυτό, μία με τον πούτσο του και μία γόβα που έχει ένας άλλος και τη γαμάει (;) με τον πούτσο του. Την έχουν σκυμμένη πάνω στο ένα από τα στρογγυλά τραπέζια και ένας από τους θαμώνες τη γαμάει από το κώλο. Ένας πιο ηλικιωμένος είναι καθισμένος ανάμεσα στα πόδια της και τον παίζει ενώ της γλείφει και της δαγκώνει το μουνί και τα μπούτια.
Αυτή έχει ξαπλώσει τον κορμό της πάνω στο τραπέζι, έχει απλώσει τα χέρια και έχει αφεθεί εντελώς να της κάνουν ότι γουστάρουν. Οι τεράστιες απίθανες βυζάρες της ξεχειλίζουν κάτω από τον κορμό της και τρίβονται πάνω στη τσόχα. Στη πλάτη της, στο κώλο της και στα μαλλιά της βλέπω τα χύσια κάποιου ή κάποιων που είχαν ήδη γαμήσει (;) ή δεν άντεξαν το θέαμα για πολύ (;) Ο τύπος που τη γαμάει αρχίζει να τις ρίχνει σφαλιάρες στα κωλομέρια και αυξάνοντας το ρυθμό του χύνει μέσα στο κώλο της. Η σκέψη ότι δεν βλέπω να φοράνε προφυλακτικά μου χαλάει τη διάθεση αλλά... «τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια». Δεν μπορεί να γίνει τίποτα τώρα. Αυτόν που έχυσε, τον αντικαθιστά στο κώλο της αμέσως άλλος. Αυτός όμως εναλλάσσεται μεταξύ μουνιού και κωλοτρυπίδας. Ο παππούς από κάτω έχει αρχίσει να βάζει και 3-4 δάχτυλα από το χέρι του, μαζί με το πούτσο του άλλου, μέσα, είτε στον κώλο της, είτε στο μουνί της μέχρι που σηκώνεται και ανακοινώνει ότι θέλει να τη χύσει. Ο γαμιάς της, την αρπάζει από τους ώμους, τη σηκώνει όρθια και την γυρίζει να τον κοιτάζει. Στα όρθια και με τον κώλο της ακουμπισμένο πάνω στο τραπέζι, της σηκώνει το ένα πόδι και χώνει τον πούτσο του στο μουνί της. Συγκρατώντας τη με το χέρι του γύρω από τη μέση της, αρχίζει να τη γαμάει με δύναμη ενώ της γλείφει και της δαγκώνει τα χείλια, το λαιμό, τους ώμους, το πρόσωπο, της ρουφάει τη γλώσσα... και εκείνη είναι παραδομένη.
Το βλέμμα της συναντιέται με το δικό μου αλλά ξέρω ότι δε με βλέπει. Δε βλέπει τίποτα. Εκεί είναι μόνο το σώμα της που απολαμβάνει τη παρτούζα χωρίς καμία αναστολή. Ο παππούς τρίβει το πούτσο του στο μπούτι του ποδιού της που πατάει στο πάτωμα ενώ της ρουφάει το ένα βυζί και της μαλάζει το άλλο. Το μισό της βυζί, παρότι τεράστιο, έχει χαθεί μέσα στο στόμα του που ρουφάει με μανία. Χύνει πάνω στη κοιλιά και το μπούτι της και απομακρύνεται μέσα σε χειροκροτήματα και συγχαρητήρια από τους υπόλοιπους. Ο άλλος έχει αλλάξει τρύπα και της γαμάει στα όρθια τώρα το κώλο. Αρχίζουν να ακούγονται όλο και περισσότερα σχόλια και φωνές που ζητάνε να τη γαμήσουν όλοι μαζί, να την παρτουζώσουν, να τη ξεκωλιάσουν, να τη ξεσκίσουν τη πουτάνα. Αυτός που τη γαμάει στα όρθια γυρίζει, ακουμπάει ο ίδιος πλέον με το κώλο πάνω στο τραπέζι, βάζει το ένα πόδι της Ελπίδας πάνω σε αυτό και αρχίζει πάλι να της πηδάει το μουνί, ενώ ζητάει από έναν Λευτέρη να έρθει να της τον χώσει στο κώλο όπως είναι εκεί. Ο Λευτέρης που κουβαλάει ένα «τέρας» ανάμεσα στα πόδια του, ξεχωρίζει από τους άλλους, πλησιάζει, γεμίζει με σάλιο τα δάχτυλά του, το απλώνει στη κωλοτρυπίδα της και αρχίζει σιγά-σιγά να της φοράει το «τέρας».
Η ήδη αρκετά γαμημένη και ανοιγμένη κωλοτρυπίδα της Ελπίδας υποχωρεί στη πίεση σχετικά εύκολα και βρίσκεται να την έχουν κάνει σάντουιτς και να την πηδάνε στα όρθια από μουνί και κώλο ταυτόχρονα μέσα σε φωνές και τρελά, πρόστυχα σχόλια από τους θεατές τριγύρω. Οι δύο γαμιάδες της δαγκώνουν, γλείφουν και φιλάνε τη γυναίκα μου όπου βρίσκουν ελεύθερο δέρμα. Δηλαδή, παντού. Ένας τύπος, ψιλόλιγνος, πλησιάζει γρήγορα, σκύβει, της δαγκώνει τη μία ρώγα, εκείνη βγάζει μία πνιχτή φωνή πόνου γιατί έχει τη γλώσσα του ενός γαμιά της βαθιά μέσα στο στόμα της. Ο ψιλόλιγνος ρουφάει με μανία μέσα στο στόμα του το βυζί της, εκείνη συνεχίζει να βγάζει πνιχτές φωνές πόνου και παίζοντας μαλακία αδειάζει μία τεράστια ποσότητα από χύσι πάνω στα πλευρά της και το μπούτι της. Ο ιδιοκτήτης του χώρου φέρνει μία τεράστια τσόχα και τη στρώνουν στο πάτωμα. Κάποιος ξαπλώνει σε αυτήν ανάσκελα εντελώς γυμνός και ζητάει να φέρουν την Ελπίδα εκεί για να τον καβαλήσει.
Βγάζουν τους πούτσους τους από μέσα της και τη φέρνουν σηκωτή για να την καθίσουν με το μουνί κατευθείαν πάνω στο πούτσο του ξαπλωμένου. Η Ελπίδα τον καβαλάει και αυτός ξεκινά να της γαμάει το μουνί, ενώ ο ιδιοκτήτης του χώρου πάει αμέσως πίσω της, τη σπρώχνει από τη πλάτη πάνω στον άλλο και της τον βάζει κι αυτός στο μουνί. Της γαμάνε το μουνί και οι δύο μαζί για λίγη ώρα μέχρι που ο ένας πούτσος αλλάζει τρύπα και πάει στον κώλο της να συνεχίσει το έργο του. Γρήγορα το σκηνικό γίνεται πολύ πιο πλούσιο μια και όλοι σχεδόν βρίσκονται πλέον από πάνω της προσπαθώντας να γαμήσει ο καθένας ότι προλαβαίνει. Ένας είναι σκυμμένος και της ρουφάει το βυζί, ένας άλλος της γαμάει το στόμα, έχει από ένα πούτσο σε κάθε χέρι, ενώ ένας άλλος της τρίβει τον δικό του στη μούρη. Οι υπόλοιποι είναι τριγύρω, άλλος πιο κοντά άλλος πιο μακριά και τραβάνε μαλακία απολαμβάνοντας το θέαμα. Οι εναλλαγές σε όλες τις θέσεις πολλές και συνεχείς.
Δεν αντέχω άλλο και μετά από λίγο, ακολουθώντας τη "μόδα" του χώρου βρίσκομαι γυμνός να κάθομαι σε ένα σκαμπό και να τον παίζω απολαμβάνοντας την Ελπίδα με όλους αυτούς σαν μύγες από πάνω της να χρησιμοποιούν κάθε μέρος του κορμιού της για τη προσωπική τους ευχαρίστηση και όπως ο καθένας θέλει. Κάποια στιγμή την γυρίζουν ανάσκελα, την βάζουν να κάτσει με το κώλο πάνω στο πούτσο όποιου είναι ξαπλωμένος από κάτω της και συνεχίζουν όλοι μαζί στην ίδια τακτική. Μετά από λίγο, από τα πρόστυχα σχόλιά τους που περιλαμβάνουν την ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα της καταλαβαίνω ότι τη γαμάνε δύο μαζί από το κώλο. Πλησιάζω από πάνω τους με τον πούτσο στο χέρι να τον παίζω για να το απολαύσω καλύτερα αυτό. Τα δύο καυλιά μπαινοβγαίνουν σαν πιστόνια μέσα στη κωλάρα της, ένας άλλος την έχει καβαλήσει πάνω από το στήθος και της γαμάει μία τα βυζιά και μία το στόμα. Η Ελπίδα είναι σε άλλη διάσταση και βγάζει άναρθρες κραυγές. Από τη μία το μεθύσι, από την άλλη η καύλα της, είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει καμία αίσθηση του που βρίσκεται και με ποιους. Μόνο τι κάνει καταλαβαίνει, αλλά και αυτό φαίνεται ότι το κάνει από ένστικτο. Και είναι απίστευτα πρόστυχο, χωρίς καμία αναστολή.
Έχει χάσει κάθε μέτρο και προσπαθεί να είναι σε ταυτόχρονη επαφή με όσο περισσότερους πούτσους μπορεί, και με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί. Έχω θολώσει κυριολεκτικά. Πάω πάνω από το κεφάλι της και τη χύνω στη μούρη ενώ ο πούτσος ενός άλλου αδειάζει την ίδια στιγμή μέσα στο στόμα της. Σιγά-σιγά, ο ένας μετά τον άλλο, χύνουν πάνω της ή μέσα της, όπου ο καθένας τους μπορεί. Είναι κάποιοι που κατάφεραν να χύσουν σίγουρα παραπάνω από μία φορά. Η Ελπίδα έχει στη κυριολεξία κάνει μπάνιο από χύσια και το θέαμα με κάνει να τη χύσω ακόμα μία φορά στο πρόσωπο μαζί με το «τέρας» του Λευτέρη. Τρεις από τους παρευρισκόμενους την πήραν και την πήγαν σε ένα μπάνιο που υπήρχε στο χώρο, την έπλυναν και τη καθάρισαν όσο μπορούσαν. Τη ντύσαμε, τους αφήσαμε το κίτρινο βρακάκι σουβενίρ γιατί ήταν μούσκεμα στο χύσι, μας κάλεσαν ένα ταξί και φύγαμε μέσα σε θερμούς αποχαιρετισμούς και παρακάλια για να ξαναπεράσουμε καμία βόλτα από εκεί. Είχε ξημερώσει. Η Ελπίδα ακόμα μεθυσμένη, είμαι όμως σίγουρος ότι είχε τις αισθήσεις της περισσότερο από όσο έδειχνε και είχε καταλάβει μια χαρά τι είχε γίνει, πράγμα που θα χρησιμοποιήσω προς όφελός μου στο μέλλον.

Designed By Blogger Templates | Distributed By Gooyaabi Templates