heels

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

οι αλβανοι και η γυναικα μου


η ιστορια ειναι αληθινη.τοσο αληθινη οσο και οι κουραμπιεδες που θα φαμε σε λιγες μερες....
Με τη γυναικα μου τη κουλα ειμαστε 4 χρονια παντρεμενοι και περναμε πολυ καλα στο κρεβατι.ειδικα εδω και ενα χρονο οπου μετα απο πολυ κουβεντα και φαντασιωση,βαλαμε και αλαλ ατομα στο κρεβατι μας.το δοκιμασαμε και μας αρεσε.γιαυτο και το συνεχισαμε.
Στο τελος του καλοκαιριου η οικοδομη αποφασισε να βαλει φυσικο αεριο.Ευτυχως.....γιατι τουλαχιστον ζεσταθηκαμε!!
ο καθενας λοιπον εψαξε και βρηκε το συνεργειο και ξεκινησαμε.Εγω επειδη δεν γνωριζα απολυτως τιποτα απο αυτα πηρα το γνωστο 118.... και αρχισα τηλεφωνα για προσφορες.Ηρθε λοπον ο μαστορας,ειδε το σπιτι τα βρηκαμε στη τιμη,εκοψε λιγο εβαλε και ενα καλυτερο καυστηρα και απο την ερχομενη εβδομαδα θα ξεκινουσαμε.
ηρθε η επομενη εβδομαδα και πριν φυγω για τη δουλεια ηρθαν και τα μαστορια.δυο αλβανοι γυρω στα 40.Οταν επεστρεψα απο τη δουλεια το απογευμα ειδα τη κουλα με ενα μαυρο κολαναπο τα τελειως προχειρα που εχουν οι γυναικες οταν κανουν δουλειες.απο τη χρηση ειχε ξεθωριασει και λιγο και με το παραμικρο σκυψιμο φαινοταν το στριγκακι της απο μεσα.Δεν εδωσα καμμια σημασια.αλλωστε ολο το σπιτι ηταν λες και επεσε βομβα με επιπλα τραβηγμενα ......αφηστε...
τη τριτη μερα με πηρε τηλεφωνο στη δουλεια
-Να σε ρωτησω κατι....να το κανω η οχι?
-ποιο? της λεω.
-να το κανω η οχι?πες μου!
-καντο !!!της απαντησα.φανταστηκα οτι θελει να κανει καμμια αλλαγη στα επιπλα...και μεταξυ μας καλυτερα να μην ημουν εγω σπιτι γιατι θα με ταραζε με τα πηγαινε ελα με τον καναπε αγκαλια....αυτη θα ξεπατωθει σκεφτηκα.
Γυρνωντας απο τη δουλεια βρηκα τη κουλα να φοραει ενα σορτσακι και ενα μπλουζακι χωρις να φοραει σουτιεν.κοιτωντας φαινοταν ευκολα τα βυζια της.οι αλβανοι μεσα δουλευαν...
-δε μου λες...μηπως να τα βγαλεις και αυτα???τη ρωτησα λιγο υποτιμητικα
-αφου μου ειπες να το κανω.......μου απαντησε πολυ ναζιαρικα
καταλαβα τελικα τι ηθελε να κανει.
-ρε μωρο μου με τους αλβανους?(ξερω ακουγεται ρατσιστικο αλλα ολοι αυτο θα λεγαμε...)
πηγαινοερχοταν και στεκοταν προκλητικα μπροστα τους.Αυτοι μιλουσαν αλβανικα και δεν καταλαβαιναμε τι λενε,αλλα γελουσαν οποτε μαλλον θα την σχολιαζαν.
περασαν μερικες μερες.τακτοποιηθηκαμε επιτελους μεχρι που ενα βραδυ η κουλα μου ειπε οτι κανονισε κατι και θα ερχοταν "παρεα" στο σπιτι.ετοιμαστηκε και κατα τις 9 χτυπησε το κουδουνι.ανοιξα εγω και βρεθηκε φατσα με τους δυο αλβανους εργατες.
-γεια.ειπε ο ενας...ηρθαμε για να σου γαμησουμε τη γυναικα σου!
τι να απαντησεις....ταυτοχρονα φανηκε η κουλα με ενα εντελως διαφανο φορεμα(απο αυτα στα σεξ σοπ...)απο μεσα φορουσε ενα μαυρο στρινγκ κορδονι.καθολου σουτιεν ωστε να φαινονται τα βυζια της...
Δεν προλαβα ουτε καν να μιλησω,οι αλβναοι μπηκαν μεσα,κατ ευθειαν πανω στη κουλα.ισα που προλαβα να κλεισω τη πορτα!
τη χουφτωναντα βυζια και το κωλο και οι δυο μαζι.
-μπραβο ξεκωλιαρα.τετοιες πουτανες εισαστε....
-θα σε ξεσκισουμε οπως δεν σε εχουν ξεσκισει ξανα...εσυ κατσε και βλεπε..μου ειπε..
καθησα και αρχισε να μου αρεσει το θεαμα...η κουλα γονατισε και τους κοιτουσε με τοση καυλα που νομιζα οτι εβλεπα τσοντα...βγαλαν τις ψωλες τους και αυτη αρχισε να τις ρουφαει ποτε τη μια,ποτε την αλλη.
-πως το ρουφαει ετσι.ελεγε ο ενας..
-καλα δεν τη γαμας αυτη?ποσο καιρο εχει να γαμηθει και ρουφαει ετσι?
μετα απο δεκα λεπτα περιπου που τους εγλυφε τις πουτσες ο ενας εχυσε πανω στο προσωπο της.Η κουλα καταπιε ολα τα χυσια του.
-Καριολα....ειπε ο ενας...καθαρισε τον καλα...
δεν εργησε να χυσει και ο αλλος μεσα στο στομα της αυτη τη φορα ωστε να τα καταπιει ολα.
καθησαν στο καναπε ολογυμνοι με τη κουλα βουτηγμενη μεσα στη καυλα.
την εβαλαν στη μεση και ο ενας της δαγκωνε τα βυζια και ο αλλος της χαιδευε το μουνι.
οταν οι πουτσες τους ξανασηκωθηκαν την εστησαν στα 4.πηγςε ο ενας απο πισω της και ο αλλος απο μπροστα της.
-Καριολα,σου αρσει που σε γαμαει αλβανος?
μπουκωμενο το στομα της μονο εβγαζε μουγρητα καυλας..
δεν αργησε να χυσει μεσα στο μουνι της.
-θα σε γκαστρωσω μωρη σημερα...αλβανακι θα γεννησεις...
βλεποντας την ο αλλος ειπε
-και εγω θελω να τη χυσω.
ακουγα το γεματο χυσια μουνι της να κανει σπλατσ σπλατσ καθε φορα που ο πουτσος εμεπινε και εβγαινε...
σε λιγο ευσε και ο αλλος μεσα στο μουνι της γυναικας μου.....
απο τοτε εχουν ερθει αλλες πεντε φορες.......

Share This

457 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 457   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Καραγκιοζη!!! Μαλακα με τα δηθεν Σκατογκαλοπ ....Οταν θα σου γαμησουν και την Μανα ...μην ξεχασης να μας το πεις...Μας εχεις ζαλιση με της Μαλακιες σου εδω και τρεις μηνες να λες τα ιδια και τα ιδια.Αρρωστε τραβα να σε γαμησουν να ξελαμπικαρης Ανωμαλη Αδελφαρα!

Ανώνυμος είπε...

Malakes albanoi game tis gynaikes sas tis kamparetzoudes

Ανώνυμος είπε...

einai ontos alithia auto polles exoun paei me alvanous kai den to vrisko ka8olou kako ama goustarei kapoia na to kanei einai dikaioma tis! geia sas kai kalo pasxa!

Ανώνυμος είπε...

Esy re mlka epidi stinese Sta tesera gia toys malakes toys aplitoys de simeni oti to kanun oloi. Athlia paliopoystara.

Ανώνυμος είπε...

Χωστα φιλε! στους Φιλοαλβανους Πουστιδες .....Και καλα τη μια τα γκαλοπ ,την αλλη δηθεν ψευτικες ιστοριες με Αλβανους που δουλευουν σε χωραφια και γαμανε της γυναικες τους,την αλλη με Αλβανους που δουλευουν σε βενζιναδικα και τους κλεβουν,......και παει λεγοντας..... ιστοριες Τρομου και γελειοτητας στο 2013,απο αρρωστημενο συγκεκριμενο ατομο που δηθεν το παιζει παντα διαφορετικος,ενω τον κοβη, και μπαινει καθημερινα να δωση μια Απαντηση στο καθ'ενα απο εμας,επειδη τον κραζουμε.....Αρρωστημενη εμμονη και φαντασια...ενω δεν εχει γυναικα και ειναι αδελφαρα,λεει οτι του γαμανε την γυναικα Αλβανοι,τον πλακωνουνε στο ξυλο,γκαλοπ οτι οι Αλβανοι γαμανε σε σχολεια,σε πανεπιστημια,γενικως μας γαμανε....Τετοια σταση κατωτερωτιτος πρωτη φορα την βλεπω....αλλα ειπαμε ο ανθρωπος ηδονιζεται γραφοντας τετοια ψευτικα σχολια,Νομιζει οτι τρωμε κουτοχορτο.Και κατα βαθος ειναι ο μεγαλυτερος Χεστης με τους Αλβανους,τους τρεμη κανονικα,για αυτο τους θεοποιη.

Ανώνυμος είπε...

Εχθες λοιπον Μ.Παρασκευη....Γαμησα Αλβανο 22αρι.... τον ξεσκισα!!....στην αρχη μου το'παιζε γαμιας μου μιλαγε για μουνια που γαμουσε( και δεν αμφιβαλω ειναι ωραιο παιδι) αλλα μολις φτασαμε στο ψητο και πανω στην καυλα του εβγαλα το παππαρι μου εξω .... πρωτα μου τον επιασε και καλα επιφυλακτικα ,και μετα .τον ρουφηξε ολο,μετα μου ελεγε οτι δεν το'χει ξανακανη και καλα....αλλα μολις του τον εβαλα ,ουτε κιχ δεν εκανε η κρυφοαδελφαρα.....και εφαγε ενα πουτσο 20 c.m δεν ειναι και μικρος.....Αστα να πανε....Αυτα για τον Αδιαβαστο Μαλακα που μας λεει οτι οι Αλβανοι γαμανε,γκαλοπ και Αρχιδιες......υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,που ειναι αρκετες.

Ανώνυμος είπε...

Etsi re magkes Ellhnes gamhste albanides ksekoliaste tes. Ante mas ta priksan oi malakes me toys albanoys. Edaxei egw prwswpika den exw tipota mazi toys alla oxi kai twra poy taxa gamane milf kai moynakia. Gamane kati poystaria poy grafoyn edw pera mesa kai kati mpaza agamhta poy den ta dinei simasia kanenas.

Ανώνυμος είπε...

Εσενα ρε θεσσαλονικιε σε γαμαει κανεις;;;;...,αν ηταν μπαζα και τερατα οπως λες χωρις να τους δεις,πως βγαζεις συμπερασμα ;;; Κρινης απο τον ευατο σου;;; Σημασια φιλε εχει οτι γαμαμε,και προσωπικα εγω εχω γαμησει κατα καιρους αρκετους απο τους Αλβανους.Και αυτο γιατη, γεμισε η χωρα απο τετοιους,Οι Αλβανοι ειναι και αυτοι ανθρωποι που θελουν να φανε πουτσα Ελληνικη,οπως κατι πουσταρες εδω μεσα που ονειρευονται Αλβανους να τους ξεκολιαζουν,ετσι και αυτοι γουσταρουν ελληνικα καυλια ,να τους ξεφτιλιζουν στα τεσσερα.....

Ανώνυμος είπε...

Albanoi gamw ta spitia sas re kai gamw kai tis poystares poy sas oneireyodai kai tis gamate kai nomizete oti gamate genika Ellhnides kai Ellhnes.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο μαγκα μου!!!....... χωστα, στην συγκεκριμενη αδελφουλα που μονο αξιοπρεπεια δεν εχει για να καθεται και να μας λεει για γκαλοπ,μαθητριες σε σχολεια ,πουρες με τον ορο Milf,γυναικες εργαζομενες,που της γαμανε αυτα τα ελεινα τρισαθλια αντικειμενα. Ενω το πραγματικο αντικειμενο του διακαει ποθου του ειναι να γαμηθει αυτος με τους βρωμιαριδες αυτους Μουσουλμανους.

Ανώνυμος είπε...

καλα μιλα με για τελιως αρρωστες καταστασεις ... ελληνες αποκλειεται να εχουν γραψει το παραμικρο απο τα παραπανω σχολια ...αλλωστε ολα ανωνυμος γραφουν ...ειμαι σιγουρος οτι κωλοαλβανοι τα γραφουν και απαντανε μονοι τους ...τι να γαμησουν ρε οι μικροψωληδες των βαλκανιων? ειμαι ελληνας και εχω σκισει 5 αλβανιδες οι οποιοες μου ειπαν οτι με αλβανο ουτε νεκρες δεν πανε

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον απο πανω ...ειμαι αλβανιδα και τρωω μονο ελληνικη πουτσα ... ή τουλαχιστον οχι αλβανικη ... αλλωστε τι να φαω ...ερευνες στην πατριδα μου εδειξαν οτι ο μεσος ορος της αλβανικης πουτσας ειναι 7 εκατοστα

Ανώνυμος είπε...

ειμαι αλβανος και διαφωνω με την καριολα απο πανω ...εγω την εχω 11 εκατοστα καβλαρα

Ανώνυμος είπε...

eimai albanian apo ta tirana 30 etwn oikodomos kai psaxno eliniki psolara na tis roufikso ta xusia

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλακα εισαι μεγαλος Καρναβαλος & μοναδικος στο ειδος σου!!!!.Γραφεις την μια μαλακια πανω στην αλλη.....γελαω περισοτερο με το τελευταιο σχολιο....οτι εισαι Αλβανος οικοδομος και θες ψωλη........γιατη δεν λες οτι εισαι πουσταρα,ελληνας,και αρρωστος;;;;.......θες επειγοντως ψυχιατρο.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε Χαμενε !!! Εισαι Αλβανιδα;;;; ....Και τρως μονο ελληνικες πουτσες;;;....εγω λεω οτι εισαι ενας ακομα Αγαμητος ,Κακασχημος, ελληνας Πουστακος...που ψαχνεται & ονειρευεται καθε λογης φυλη να σε ξεσκιση,οσο για τα γκαλοπ και της ερευνες ....κανε καμια ερευνα να δεις τι φταιει και γεννηθηκες τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ.Μας ζαλισες τα Αρχιδια εδω και πεντε μηνες ,με της Μαλακιες που λες συνεχως γκαλοπ,ερευνες,και Αρχιδιες....καθησαν οι επιστημονες και εκαναν ερευνα ,να δουν αν οι Αλβανοι γαμανε ελληνιδες....χα,χα,χα,χα,χα,χα......δουλεια δεν ειχε ο διαβολος,γαμουσε τα παιδια του.....Σοβαρεψου!!!!! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η Καραμπινατη πουσταρα που γραφη συνεχως για ερευνες και γκαλοπ,τη μια λεει οτι ειναι γκομενα , την αλλη δημοσιογραφος,την αλλη αντρακλας,.......αποφασισε μωρη λουλου τι εισαι ;;;και εισαι με το μερος των Μουσουλμανων,στην Ελλαδα ζεις Παλιοβλαχε.......Αλλαξε τροπο γραφης και σκεψεις γιατη σε πηρανε χαμπαρι και σε Κραζουνε....αυτο το τελευταιο ειναι απο ΕΡΕΥΝΕΣ που εγιναν....χα,χα,χα,χα,χα.....

Ανώνυμος είπε...

g pes mas re erevnhth poies einai aytes oi erevnes...mia zwh mlk...
gamiades tou plhktrologiou katourhste k ligo re...
pou parakalane oi alvanides eksw na tis koitaksei kanenas ellhnas na ksefugoun apo th mizeria...


Ανώνυμος είπε...

o ALBANIKOS poutsos ponaei polu xeftila niotheis alla polu idoni

Ανώνυμος είπε...

Και ο φτωχος στον υπνο του ......Καρβελια ονειρευεται.....και εσυ στον ξυπνιο σου Αλβανοπουστες θες να σε γαμησουν......,μονο που αυτοι σε εχουν γραμμενο στα ανυπαρκτα καυλια τους,και ετσι θα σου μεινη το απωθημενο παλιοκαραγκιοζη....Απλα τραβα μαλακια με της ψευτικες ιστοριες του διαδικτυου που γραφτηκαν για βλακες σαν και εσενα............

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελληνικος πουτσος να δεις πως ποναει.....αλλα δεν τον εχεις δοκιμασει για αυτο & δεν εχεις αποψη.Μεινε λοιπον με την Αλβανικη που ειναι και απλυτη.Αλλωστε αυτη σου αξιζει.

Ανώνυμος είπε...

Αχ! αυτα τα γκαλοπ.....και οι ερευνητικες δημοσκοπησεις(της φαντασιας σου δηλαδη...).....ολοι Ασχολουνται με το ποιος γαμαει ποιον.Αχρηστε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

efaga ego kai h gynaika mou albanopoutso xthes

Ανώνυμος είπε...

rafina

Ανώνυμος είπε...

nai, gamane polu oj ALBANOI ekei

Ανώνυμος είπε...

exeis glupsei albanida sta podia

Ανώνυμος είπε...

mmmmmmmmmmm nai

_Realist_ είπε...

Εγώ πάντως γουστάρω να περιποιούμαι αντρικά πόδια είτε είναι Αλβανών είτε Ελλήνων! :) Μπορείτε να δείτε εδώ τι γουστάρω www.ypopodio.blogspot.gr

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ρε μάγκες αλλά που είναι το κακό στην όλη φάση και έχει γίνει το έλα να δεις εδώ μέσα? Εφόσον η ξεκωλιάρα ήθελε αλβανική πούτσα δικαίωμα της είναι να το κάνει. Λες και θα είναι η πρώτη ή η τελευταία...? Έχετε πάρει γραμμή πως οι αλβανοί έχουν αφομοιωθεί πλήρως και γαμάνε αβέρτα ελληνίδες ή ζείτε σε άλλο πλανήτη? Το αν γαμάνε καλύτερα ή όχι είναι συζήτηση 13άχρονου έφηβου στο γυμνάσιο...Έτσι όπως έχουνε γίνει οι σημερινές ελληνίδες καλά κάνουν και τις ξεκωλιάζουν αν όντως μπορούν.Πούτσα στις καριόλες τις ελληνίδες φίλοι αλβανοί μέχρι να βάλουνε μυαλό οι πουτάνες και χύσιμο μέσα στην μουνάρα τους.

Ανώνυμος είπε...

albanoi gamiades

Ανώνυμος είπε...

Ειναι η πρωτη και η τελευταια φορα που ασχολουμε με το θεμα....απλα θελω να σου πω....Εσενα που θες να πιστεψουμε και να παραδεχτουμε πως ολες οι ελληνιδες γαμιουνται με Αλβανους,οτι κανης τραγικο λαθος να πιστευεις αυτο το τερατουργημα της φαντασιας αυτου,του Καρναβαλου, που καθησε και χαλασε χρονο απο την ζωη του για να αποδοση αυτο το χαζο κειμενο της φαντασιας του στο διαδικτυο,Προφανως γουσταρη με τρελα να ζει στο χθες Η ειναι καποια απο της πολλες αδελφες που ειναι απαρτη και γουσταρη Μουσουλμανους....Καντε μια βολτα τα βραδια εξω και αντε σε κ'ανα κυριλατο club νοτιων Προαστειων ,να δειτε την πραγματικη σεξουαλικη ζωη των Ελληνων.Οι Ελληνιδες ευτυχως γαμιουνται ακομα με Παιδαρους που ευτυχως ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ.....Ξυπνατε Μαλακες το 50% των Αλβανων εχουν παει στα σπιτια τους για να μην πω....στο ΔΙΑΟΛΟ......

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ δεν μπορώ να καταλάβω το μένος το οποίο βγάζεις για τους Αλβανούς. Γιατί είναι τόσο κακό δηλαδή μια Ελληνίδα να πηδηχτεί με Αλβανό? Μήπως υπάρχει κάποιος νόμος που το απαγορεύει ή το μουνί των Ελληνίδων είναι από αγιόκλημα? Βγαίνω πολύ περισσότερο από εσένα έξω χωρίς να ζω στον μικρόκοσμο των κυριλάτων club των νοτίων προαστείων και συναντάω καθημερινά Ελληνίδες με Αλβανούς. Προφανώς εσύ πρέπει να κυκλοφορήσεις λίγο παραπάνω και να προσγειωθείς στον πλανήτη Γη. Και στην τελική σιγά τις Ελληνίδες ρε μεγάλε τις super γκόμενες. Τράβα να δεις τι γίνεται και σε καμιά άλλη χώρα και τα ξαναλέμε. Και πολύ τους πέφτει η Αλβανική πούτσα. Ξεκολιάρες, χυσομαζεύτρες που κουνιούντε στον κάθε φραγκάτο μαλάκα. Το είπα και θα το ξαναπώ, Πούτσα στις καριόλες τις Ελληνίδες και χύσιμο μέσα στην μουνάρα να βάλουνε μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου απο οτι καταλαβα μαλλον τρως πορτα στην μουρι απο της γκομενες..... για αυτο & εχεις τοσο μισος....η μαλλον εισαι απενταρος, και σε ενωχλουν το οτι της κυκλοφορουν φραγκατοι γκομενοι,η μπορη & να εισαι τοσο ασχημος που εχεις γινη μισογυνης εκ των πραγματων δηλαδη ....κακο πραγμα η απορριψη.....Οσο για το αν εχω προσγειωθει στον πλανητη earth??? Αστο ....μην κοντραριστουμε γιατη εσυ μαλλον κοιμασαι στον δικο σου μικροκοσμο που μαλλον ειναι και Γ! κατηγοριας, ,οταν εγω διασκεδαζω και βλεπω αντικειμενικα ευτυχως την αληθεια .Αυτο που πραγματικα με εκανε να αναρωτιεμαι και να γελαω ειναι το οτι εσυ βλεπεις συνεχως Αλβανους να γαμανε ελληνιδες,το γραφουν στο κουτελο τους οτι ειναι αλβανοι,η κανης και εσυ γκαλοπ σαν την αδελφουλα πιο πανω........?????

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εγώ δεν μπήκα εδώ ούτε για να υποτιμήσω αλλά ούτε και να παραστήσω τον Αριστοτέλη Ωνάση όπως εσύ...Στα βασικά τώρα,
1) Μάθε ορθογραφία και τονισμό(δεν είναι δύσκολο το κάνουν και παιδάκια των πρώτων τάξεων του δημοτικού...)
2)Το αν είμαι άφραγκος ή όχι είναι κάτι που αφορά εμένα ασφαλώς πάντως τα χρήματα που κερδίζω τα βγάζω δουλεύοντας και όχι από τον μπαμπά μου...Αν είσαι <<φραγκάτος)) μπράβο σου. Το να χαρακτηρίζεις κάποιον άφραγκο την σήμερον ημέρα που όλοι οι άνθρωποι υποφέρουν απλά επαληθεύει το πόσο κόπανος είσαι...
3)Ούτε άσχημος είμαι (νορμάλ είμαι) και έχω σοβαρή σχέση, οπότε η υπόθεση σου και πάλι πέφτει στο κενό.
4)Προφανώς πρέπει να σου έχουν πηδήξει την γκόμενα Αλβανοί ή κάποιο άλλο συγγενικό σου πρόσωπο για αυτό και έχεις τέτοιο μίσος(περαστικά σου...)
5)Πούτσα στις ξεκωλιάρες τις Ελληνίδες φίλοι Αλβανοί ώστε να βάλουνε μυαλό εκτός από αυτές και κάτι μαλάκες σαν τον φίλο από πάνω που παριστάνουν τους κονιόρδους...
BYE BYE ΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

opia theli na pari 24 pontous kai xontros as stelni minima na stilo kai foto

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxa poli kala tou ta eipes agori mou bravo! :) deppy

Ανώνυμος είπε...

ksero giati eisai eksorgismenos, vathia mesa sou gnorizeis oti oi alvanoi ksepartheniazoun ta kalitera ellinika mounakia. Oti kai na kaneis, oso kai na vriseis ta mounakia einai pleon kseskismena.

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε Πισογλεντη !!!! βλεπω οτι Τραβηξες μεγαλο ζορι ....... Δεν εισαι απλα ασχημος,εισαι και μεγαλος Πουρομαλακας ......Και Εκτος απο γενικολογως και Καραγκιοζης αυτα που λες πιο πανω δειχνουν το ιδεολογικο παραληρημα που σε επιασε.R E L A X.....εδω δεν ειναι Αλβανια,για να υποστηριζεις τους ομοιδεατες σου....Αντε Καραναβαλακο το τριωδιο τελειωσε προ πολλου.... Ναι εκανα καποια ορθογραφικα ασυμαντα λαθακια λογω κεκτιμενης ταχυτητος αλλα και η γραμματικη εχει αλλαξει εδω και καιρο.....Ευτυχως που ξερω και χειριζομαι την ελληνικη γλωσσα πολυ καλυτερα απο εσενα,που υποτιθεται οτι εισαι και Ελληνας.Ελπιζω να σου πηδηξουν την μανα ,η την αδελφη σου και να το ευχαριστηθεις δεοντος,αν και υποψιαζομαι πως μαλλον εσυ θα ηθελες να βρεθεις σε αυτη την περιοπτη θεση,απλα δεν σου καθεται,και την βγαζεις στην μαλακια.Απλα Εισαι Αξιολυπητος. Η μοναδικη σχεση που εχεις ειναι η χουφτα σου,και η μαλακια που τραβας ολη μερα πισω απο τα φθηνα τσοντοside.Οσο για τους φραγκατους;;;;;; Κοιμασε τον υπνο του δικαιου,με το αν πιστευεις οτι δεν υπαρχουν χρηματα.....εισαι κοινως αδιαβαστος.... βλεπεις πολυ τηλεοραση,και ακους συνταξιουχους,που απο 1500 ευρω τους το εκαναν 1000 φυσικο ειναι να χτυπιουνται οι ανθρωποι,ετσι ειχαν μαθη, ετσι πρατουν αλλωστε ο ελληνας ειναι της κλαψας,κανε μια βολτα στης καφετεριες το πρωι να δεις τι παιζεται,τιγκα ειναι .... και ο καφες κανη 5 ευρω που τα βρισκουν ολοι αυτοι;;;; .......αλλα δεν θα κανω λογοπαιγνιο με εναν ακομα ασχετο,οχι εδω μεσα τουλαχιστον σε πολιτικο επιπεδο. Ετσι και αλλιως στην ψωλαρα μου σε γραφω και εσενα και της φαμφαρες που λες.Και κατι τελευταιο φλωρακο γιατη σου εδωσα αξια με το να σου Απαντω.....μην υπογραφεις σαν Debby σου αλλοιωνει την γαματη Προσωπικοτητα.χα,χα,χα,χαααααααααααα!!! Debby....ακου Debby!!!!...xa,xa,xa,xaaaaaaaaaaaa!!!!

Ανώνυμος είπε...

DEBBY!!!!!! ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.......Η ΚΟΡΜΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΓΥΡΕΥΟΥΝ.....ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ REAL WOMEN,ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝ¨Α EMAIL ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΣΟΥ.....ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ Κ'ΑΝΑ ΜΠΑΖΟ.

Ανώνυμος είπε...

mpazo eisai kai fainesai! to email mou einai deppoula80@ymail.com

Ανώνυμος είπε...

Αν ηταν μπαζο δεν θα του αφηνες Email.....αλλα καταλαβες οτι και παιδαρας ειναι και θα φας καλα!!!!! μεγαλη πεινα....

Ανώνυμος είπε...

Φιλε η γκομενα μαλλον γραφη και πριν απο το υποτιθεμενο Debby αλλα και μετα & το παιζει αντρας δεν εξηγειται τετοιο μισος στης γυναικες??? Εκτος εαν ειναι αδελφαρα....τι ψαχνεις να βρεις???? Απλα ειναι Βουρλο η την εχει γαμησει Αλβανος και ειναι καψουρα ετσι ψαχνεται σε παραμυθιασμενες ιστοριες με πρωταγωνιστες αυτους τους ξυπολιτους,μην ασχολεισαι με ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΣΑΜΠΑ ΧΡΟΝΟ ΣΠΑΤΑΛΑΣ. ΟΥΣΤ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα ένα blog που ξεληγωμένοι - αγάμητοι ελληναράδες προσπαθούν με κάθε τρόπο και κάθε είδους βρισιές σε όποιον διαφωνεί μαζί τους να αποδείξουν πως είναι << γαμιάδες>>. Κοιτάξτε πρώτα να αποκτήσετε μια αξιοπρεπή συμπεριφορά και τα γαμήσια αφήστε τα για αυτούς που ξέρουν να τα κάνουν είτε είναι Αλβανοί , είτε Κινέζοι, είτε μαύροι, είτε πορτοκαλί...Καλά που υπάρχουν και οι Αλβανοί και μπορούμε και εμείς οι παντρεμένες να νιώσουμε γυναίκες ενίοτε...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΚΟΛΙΜΕΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ελεος!!!!!!!!!! κολλημενοι Μαλακες!!!!!!!!!!! οι ιδιοι και οι ιδιοι απαντουν, Ξεκινωντας τα σχολια σας και καλα Αμερολυπτα ......με τελικο Αποτελεσμα να εκθιαζεται παντα τους ξερακιανους,πεινασμενους,& Μουσουλμανους, Απλυτους....τετοιο παθος??? Μονο σε Αρρωστα μυαλα σαν τα δικα σας , να δινουν της ((Τελοιες)) Απαντησεις,και να εχουν το θρασος,να λογοτυπουν με Απανωτα σχολια,το ενα πισω απο το αλλο....του τυπου Μπραβο κοπελα μου....ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?????

Ανώνυμος είπε...

oi alvanoj gamane

Ανώνυμος είπε...

Και οι ελληνες ξεκολιαζουν,και πολυ καλα μαλιστα!!!....προφανως εχεις μεσανυχτα η δεν σε γαμαει Ελληνας.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι παντρεμένοι με Έλληνα μικρό αγοράκι οπότε άσε να έχω καλύτερο μέτρο σύγκρισης στο ποιος μπορεί να γαμήσει καλύτερα και ποιος όχι.Από ότι φαίνεται εσύ έχεις τα μεσάνυχτα λοιπόν και όχι εγώ.Δεν είναι φυλετικό το θέμα του ποιος γαμάει καλύτερα αλλά καθαρά πρακτικό.Αδυνατείς προφανώς να το αντιληφθείς αυτό και έχεις μείνει σε εκφράσεις του τύπου οι άπλυτοι Αλβανοί.Μάθε λοιπόν πως εμένα μια χαρά με ξεκωλιάζουν οι άπλυτοι που εσύ λες και έτσι διατηρώ και τον γάμο μου.Εγώ και πολλές άλλες παντρεμένες.Τράβα τώρα στην μαμά σου να σε θηλάσει και μην έχεις άποψη για πράγματα που δεν ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

me evale o ALVANOS na glifo ta podia ths gynaikas mou otan thn xeskize...

Ανώνυμος είπε...

sigoura pantos tin exoun pio megali kai polu gamisteri

Ανώνυμος είπε...

Εμενα με γαμησαν τρεις πακιστανοι και γαμουσαν σαν ζωα.με ξεσκισαν οι μαλακες σαν να μην ειχαν ξαναγαμησει.μολις με εχυσαν με παρατησαν στο πατωμα γεματη απο ταχυσια τους και εφυγαν.απιστευτο γαμησι.

Ανώνυμος είπε...

Οχι και Πακιστανοι.Αλβανοι γαμιαδες ναι

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Χθες με έχυσε στο πρόσωπο ΑΛΒΑΝΟΣ σε τουαλέτα μαγαζιού, το χάρηκε πολύ

Ανώνυμος είπε...

ο σχόλιο δεν πρέπει να είναι κενό

Ανώνυμος είπε...

Ολοι εσεις που γραφεται τετοιες φαντασιοπληξιες οτι δηθεν σας γαμανε αλβανοι,και πακιστανοι ,και δεν ξερω εγω τι αλλο υποβιβαθμισμενα υποκειμενα.....καλα θα κανετε να πατε και σε ενα καλο ψυχιατρο πρωτα.....στην φαντασια θα μεινετε αχορταγοι,ασχημομουριδες.Καταρα ειναι τελικα να εισαι αδελφη,ασχημη ,φτωχια και απαρτη,δεν ξερεις που να βγαλης τα σπασμενα σου.η πλακα ειναι οτι την πληρωνουν αυτα τα αχρηστα υποκειμενα (αλβανοι ,κ.τ.λ.π) ΟΥΣΤ!!!!!!!! ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Siga vre ethnikia pou prosvlithikate. Nai, i alvaniki poutsa anoigei ellinika podia kai sfyrokopa mitres...ta teleutaia eikosi xronia.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ τους γαμιάδες μας κάνουν εδώ, αλλά το όνομα Σκιπτάρ άλλα λέει. Σκυφτάρ απ' το πολύ σκύψιμο.

fufutos είπε...

Ειδικος στο κερατωμα, αναζητει ζευγαρια για ξεφτιλισμα...

Ανώνυμος είπε...

Που μπορουμε να σε βρουμε φιλε?

fufutos είπε...

hb680405@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

Gamiste mas alvanoi gamiades kante mas poutanes exw paei me duo alvanous kai gamane poli kalitera apo tous dikous mas tous ellines eime poustraki kai autoi einai oi kaliterh gamiades

Ανώνυμος είπε...

Πρωι-πρωι.....Καταντια..... στον υπνο σαυ τους εβλεπες τους Μικροτσουτσουνους....Παλιοπουστα!!!!Εισαι για δεσιμο -αρρωστος εως εκει που δεν περνη ,εχεις γεμιση την σελιδα με διαφορες μαλακιες απο σχολια του τυπου Αλβανοι γαμιαδες,κ.τ.λ.π....Μεγαλη ξεφτιλα εισαι.

Ανώνυμος είπε...

Σκιφταρ η σκιπταρ ...αρρωστε και αγαμητε παλιοπουστα να πας να το πεις στην Πουτανα την μανα σου που τρεφει το φιδι στον κορφο της,και δεν εχει παρη ειδηση.....τι περιμενης απο τετοια αχρηστα στοιχεια σαν εσενα,ολημερης και ολονυχτης την βγαζουν σε ενα αθλιο computer τραβωντας μαλακιες και ονειρευοντας ,αθλιους , να της γαμανε.Σαπια αρχηδια σε εβγαλαν για αυτο υποφερης.Στην αλλη ζωη κουκλα μου να παρακαλας να εισαι αυτο που θα ηθελεσ να εισαι ,αλλα τουλαχιστον με λογικη ,γιατη σε αυτη την ζωη εισαι ασχημος,φτωχος ,απαρτος και το χειροτερο.... εχθρος της ιδιας σου της πατριδας,Υποκειμενο!!! αντε ξεστραβωσου τωρα και δες ποσοι απο τους υποτιθεμενους γαμιαδες σου πηραν τον δρομο του γυρισμου με ενα αγγουρι στον κωλο.Και που εισαι ακομα....η ελλαδα σιγα -σιγα θα ξεβρωμιση ολοκληρη.Το τελος επιτελους ηρθε ...εστω και αργα.

Ανώνυμος είπε...

Πουστακο Σκιπταρ!!!!! Που εισαι τοσες ημερες ??? Διακοπες στα Τιρανα πηγες??? Ειπα και εγω.για αυτο ξεβρωμισε η σελιδα απο της ηλιθιοτητες σου????

Ανώνυμος είπε...

Πσστ, δες το μήνυμα στις 27 Ιουνίου 2013 - 4:57 μ.μ. και θα καταλάβεις γιατι τα Αλμπάνια δεν έχουν χρόνο να γράφουν μαλακίτσες.

Ανώνυμος είπε...

Χα,χα,χα..... Καλα εισαι σοβαρος???? θες να πιστεψουμε πως μια σοβαρη υποτιθεται γυναικα ασχοληθηκε με αυτην την σελιδα και εγραψε τετοιου τυπου σχολιο????Εκτος απο Πουστης ,εισαι και Ηλιθιος!!!! τετοιες αναξιοπιστες αποδειξεις μπορουν να γραφουν μονο κουλα χερια σαν τα δικα σου ,εκθιαζοντας,καρναβαλια τετοιου τυπου απο αρρωστα ατομα που μπορουν να υποθεσουν οτι θα ειναι αρεστα,σε ενα κυκλο Γ! επιλογης ανθρωπων,και καθονται και γραφουν μυθοπλασιες του τυπου αυτου....Μαλλον δεν ενημερωνεσαι σωστα & δεν ακους ειδησεις,δεν διαβαζεις εφημεριδες(αλλα πως να διαβασης,αφου εισαι ασχετος???) εχεις μεινη μια πενταετια πισω,η εισαι Αλβανος καργιολης....δεν εξηγειται τοση ασχετηλα,εδω μιλαμε οτι ενα 65% τον εχει φαει κανονικα, περνουν τα μπασταρδα και της πουτανες τους.και την κανουν για αλλες παραλιες.Οι υπολογοι του Μπερισα τρεμουν κανονικα οταν σκεφτονται πως τα Πραγματα αλλαξαν ,και αλλαζουν δραματικα σε γρηγορο ρυθμο τουλαχιστον Πολιτικα,ερχονται οι ανδρες με τα Μαυρα..........

Ανώνυμος είπε...

Κυριε ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!Τα Αλμπανια τον μονο χρονο που εχουν ,αν και περιορισμενος ειναι να υπηρετουν τους Ελληνες μπας και τους δωσουν κα'να ευρω και να τα μαζευουν για αλλες πολιτειες,η Ελλαδαρα τους πεφτη πολυ.Ο Υ Σ Τ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ Η ΑΛΒΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

και εγω το ιδιο θα εκανα υπαρχει κανεις να μας ξεσκισει?

Ανώνυμος είπε...

συνεχίστε ΑΛΒΑΝΟΊ έτσι να μας γαμάτε είναι ωραία

Ανώνυμος είπε...

Εσενα σου γαμανε σιγουρα την μανα και τον πατερα....και ολοι την οικογενεια σου....Εμεις ομως τους γαμαμε κανονικα,και με τον νομο,,,,,,τους εχουμε για σκουπιδια ,να μας υπηρετουν ,και να μας γλυφουν τον κωλο και τα παππουτσια.....ασε που σχεδον ολοι οι Ελληνες εχουν ξεκωλιαση τουλαχιστον απο δυο Αλβανιδες το λιγοτερο κανονικα......Κριμα που τωρα φευγουν ειχαμε σκοπο να γαμησουμε κι'αλλες τετοιες Καργιολες.Αντε στο Διαολο και εσεις και τα μπασταρδα σας που θελουν να το παιζουν Ελληναραδες!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

και εμένα με έκανε πουστάρα ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Και εμένα και τη γυναικά μου μας γαμάνε ΑΛΒΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Χα,χα,χα.ααααα!!! Ωραιος πουστης εισαι.!!!!.... Να τον Χαιρεστε και εσυ και η γυναικα σου.!!!

Ανώνυμος είπε...

που ειναι το κακο να γαμαει ενας αλβανος ελληνιδα;τοσο κομπλεξ εχετε ποια;αφου γινετε συνεχεια εξω!ανοιξτε τα ματακια σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα ειναι οτι τραβας μεγαλα ζορια οταν καποιος σου λεει την Αληθεια.Βρε Ασχετε (η) στην Ελλαδα ζεις ,οχι στα Τιρανα,και να 'θελα να γαμησουν δεν μπορουν,αλλωστε οι περισσοτεροι εφυγαν στην κολοχωρα τους. Στην φαντασια σου γινεται η μαλλον θα'θελες πολυ να γινονταν,εχεις ξεκολιαστη να γραφης παπαριες .....Μαλλον καθεσαι πολυ μεσα στο σπιτι σου λογω δυσμενων οικονομικων δυσκολιων,και βλεπεις πολυ Χ hamster...Οι Αλβανοι ειναι παρελθον εδω και μια τριετια τωρα.ξεστραβωσου και ανοιξε λιγο Τυπο,δες ειδησεις να καθαριση το σαπιο μυαλο σου.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς και τα βλέπουν, για αυτό είναι εξοργισμένοι. Είναι που μιλάνε τα ένστικτα όταν μέσα στην οικονομική κρίση βλέπεις ότι σκίζουν μουνάκια, πόλλες φορές μάλιστα τα καλύτερα μουνάκια της πιάτσας...Ηρεμήστε μαλάκες με τα ζόρια που τραβάτε, στη χειρότερη θα λυθεί και το δημογραφικό.

Ανώνυμος είπε...

Τραβα σε κα'να καλο ψυχιατρο....Πουστρα φαντασιοπληκτη,η σφαιρα της αρρωστης φαντασιας σου σε κανη να παραληρης,και να βλεπης Αλβανους ακομα και στον υπνο σου,εχεις φαει χοντρο κολλημα.Ξεκολα επιτελους.Θα πεθανης με την καυλα,αλλα Αλβανος δεν θα σε γαμησει...γιατη απλουστατα δεν υπαρχη κανης που να σε γαμαει.

Ανώνυμος είπε...

Με καρφωσε αλβανος ποναει παιρνω αερα απο κατω

Ανώνυμος είπε...

χα,χα,χα....εκτοσ απο πουστης εισαι και εμμετικος..............

Ανώνυμος είπε...

Axou mwre ti wraies stories. Stis prokleisis tis XA oi Alvanoi apantane me ton pleon eiriniko tropo: agrio kseskisma kai kila spermatos sto elliniko mouni se kathimerini basei.

Ανώνυμος είπε...

πολοι απο δω μεσα δεν εχουν καταλαβει οτι οι αλβανοι εχουν ξεκολιασει αλλα τα μικρα και της παντρεμενες!αντε ξυπνιστε ρεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

egw pantws an den dw video pou na fonazei i gomena skiseme alvanara den pisteuw tipota.

Ανώνυμος είπε...

Η Χ.Α και ολοι οι υπολοιποι Αληθινοι ψωλαραδες Ελληνες σε γραφουμε στα Αρχιδια μας παλιοπουστα ,ανωμαλε,και εμετικε Ψωλομουρη Αλβανε,(γιατη μονο ενας παλιοπουστας αλβανος θα απαντουσε σαν και εσενα)που πιστευεις οτι με της Μαλακιες που λες κανης κατι.....αντε τραβα κα'να ζορι τωρα πεινασμενοι κολωφαρα του μπερισα,εσυ και οι ομοιοι σου γιατη ειστε για χοντρες κλωτσιες.Τα Μπουρδελα ειναι γεματα απο Αλβανιδες που της Ξεκολιαζουν για ενα 20αρικο καθημερινα χιλιαδες Ελληνες.Σου φτανη αυτο ??? Οσο για τους ομοιους σου ειναι να μας γλυφουν τον κωλο,και τα παπουτσια μας.Σας εχουμε κανη ρομπα σε ολη την Ευρωπη.Μονο για Τουρκια ειστε να μεταναστευεται ,και αυτη σας πεφτη πολυ.ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Koitakse, ena dikio to exeis. Esi gamas mpaza kai poutanes me 20 euro, oi alvanarades skizoun to elliniko louloudi kai meta to gkastrwnoun me magkia. Yparxei mia poiotiki diafora.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα αν κατσω και κανω λογοπαιγνιο με εναν υποδουλο αρρωστημενης φαντασιας μαλλον πεφτω στο δικο σου επιπεδο....Αλλα προφανως καποιο αρρωστο ψωλοχυμα σε δημιουργησε,και εσενα & με πολυ μαγκια σε εκανε αθεραπευτα ευφυη,τοσο ωστε να αναγνωριζεις την ποιοτικη διαφορα,αναμεσα στα λουλουδια και τα αγκαθια.Ευτυχως που ολα αυτα που προσπαθεις ματαια να μας πεις εχουν συμβει μοναχα στην σφαιρα της φτωχης φαντασιας τυπων σαν του λογου σου και της μυθογραφιας που λατρεψες.Ξεκολα τα 90ς εφυγαν ανεπιστρεπτη..........

Ανώνυμος είπε...

O poustis einai gia polles klotsies!!!!!!!!! Re mpine Alvanopousta den se exei gamisi ellinas me psolara kai mas tsampounas Malakies & prasina Aloga?? Ante gamisou skylomouri esy kai oloi oi Alvanoi kariolides.

Ανώνυμος είπε...

Σε ταπωσε η Απαντηση του φιλου απο κατω.....αυτο τα λεει ολα.Εαν μιλας και εσυ για ποιοτητα ειναι σαν να λεμε το απολυτο θρασος,στο απολυτο κενο.Thanks guys!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΩΝ Ε;ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

Ποσο Κ Α Ρ Ν Α β Α Λ Ο Σ!!!!!!! πρεπει ν'ασαι τελικα.???? Το οτι εισαι ασχετος με το Κρεβατι και την εννοια αυτου φαινεται απο το ορθογραφικο λαθος (κρεβατι ) οχι (κρεββατι με δυο Β) αντε Μαθε πρωτα Ελληνικα.........Στο κρεβατι ειμαστε τελειοι, για αυτο περιμενουν Νουμεραδα τα μουνια να τα γαμησουμε αλλα ειμαστε επιλεκτικοι και οχι Σαβουρες του Διαδικτιου σαν του λογου σου,που πισω απο την Ανωνυμια ,μας λες Ανθρωπακια,εσυ εισαι Υπανθρωπος προφανως, και Ανθελληνας σιγουρα.Το οτι εισαι και αδελφαρα .....αστο αυτο ειναι αλλη ιστορια. Παντως καλο θα ηταν να Συμβουλευοσουν ενα καλο ψυχιατρο, το εχεις απολυτη αναγκη,και πες του οτι εχεις συνδρομο κατωτεροτητας και εξευτελισμου απεναντι σε Μουσουλμανικους ιδεαλισμους.

Ανώνυμος είπε...

Γιωργακη!!!! τα Αρχιδια μας κουνιουνται.....και εσυ μας λες Μαλακιες.....Παρε μας μια πιπα.....Σκατοπουστα που θα μας μιλησεις,και εσυ για τους Απλυτους τους Αλβανους,καλα σου τα χωνουν πιο πανω οι Ελληναραδες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χα,χα,χα,χαααααα......... Τι γελοια ιστορια ηταν αυτη που διαβασα;;;; εχασα την ωρα μου,και τον χρονο μου, τι μαλακιες μας λεει ο τυπος,που τα σκεφτηκε ολα αυτα;;;; Λεπτομερειες σχεδον αστειες εως βλακωδης,θα μπορουσαν να περιγραψουν αυτο το Διηγημα.Συνεχησε να γραφης απιστευτα παραμυθια.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει καμια παντρεμενη από κρητη ηρακλειο που θελει να της καρφωσω το πουστο μου μεσα της.. μπροστα στο αντρα της ή κρυφα.. 36χρονων 88κ 1.80

Ανώνυμος είπε...

Οποια παντρεμενη θελει να βαλω τη πουτσα μου μεσα της χωρις ελεος... Απολυτα εχεμυθος με πολυ ορεξη... Ελληνας

Ανώνυμος είπε...

Hi re magges.me lene Xristo kai vrethika kata tyxi sto blog. Den to gnoriza. Kala katheste kai tsakoneste gia to an oi Alvanoi gamane Ellinides kai to anapodo? Logika o mesos oros ilikas tou blog prepei na einai 12 eton allios den mporo na to eksigiso. Profanos kai ta dyo symvenoune tin simeron imera stin xora. Tora an kapoioi exoun dyskolia sto na to xonepsoune perastika tous.

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε!!!!! που μπηκες ολου διολου κατα τυχη....... αυτα που λες, και ξαναλες,εχουν το ιδιο Αποτελεσμα του Προλογου σου .....και καλα πας να μας πεις αλλα στην αρχη, αλλα στο Τελος η ιδια σχεδον Απαντηση το ιδιο νοημα .....εσενα λοιπον σου δινω την απαντηση του εξυπνοτατου φιλου στης 13 -9- ειναι οτι καλυτερο διαβασα εδω μεσα για ιδεολογιες και πιστευω με τερτιπια σαν του λογου σου.....Τα Περαστικα στα αντευχομαι.....μαζι με ενα καλο ψυχιατρο.

Ανώνυμος είπε...

Εγω παντως πηγα το προπερασμενο Σαββατο ΝIRVANA με φιλη που γουσταρε παιχνιδια,το παιξαμε ζευγαρι...και καλα...μετα απο μιση ωρα γνωριστηκαμε με ενα ωραιο πιτσιρικα ελληνα ( 23 ετων) κορμαρα, και ψωλαρα.... τον ξετσιμπουκιασε η κυρια και μετα φυγαμε και πηγαμε σε σπιτι γνωστου του για συνεχεια,εκει ηταν αλλη δυο εκ'των οποιον ο ενας ηταν Αλβανος,26 ετων ,στεγνος,ατριχος με γαματους κοιλιακους και ψωλαρα σιγουρα 22 ποντους και πανω .καναμε παιχνιδι και οι πεντε μαζι νομιζω πως η φιλη μου ικανοποιηθηκε πληρως ιδιαιτερα με τον Αλβανο,μια που την εχυσε τελευταιος.

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο το ονειρο.....και υστερα ξυπνησες μαλακα!

Ανώνυμος είπε...

Prosopika sta arxidia mou kiolas an pisteyeis i den pisteyeis pos mpika edo kata tyxi. O psyxiatros mallon xreiazetai se esena kai se opoion kouvalaei ta idia arrosta myala me esena. Prepei na eisai trelos malakas kai na exeis trela komplex oste na diaxorizeis sto sex ellines kai alvanous. peri orekseos ilithie ksereis ti lene...Ante kai perastika sou kai pali an kai den to vlepo...

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε Καρναβαλε??? τραβηξε τοσο ς μεγαλο ζορι με την Απαντηση???

Ανώνυμος είπε...

Χρηστο η Χρηστινα............απ'την πολυ μαγκια σου επεσαν τα αρχιδια,και δεν μπορης να τα σηκωσης,ξεκουβαλα,ο ανθρωπος δεν διαχωριζει το ερωτικο μερος της ιστοριας,απλα ειναι αντιθετος ,οπως και εγω με της Μαλακιες που λενε καποιοι,εκθιαζωντας του Αλβανους σαν Super γαμιαδες βαζωντας τους Ελληνες σε δευτερη μοιρα,λεγωντας οτι μας εχουν ξεκολιαση ολους,ξεχνουν μαλλον ποσοι ελληνες εχουν γαμησει τα κολοπαιδα τους ,και της γυναικες τους,ετσι και αλλιως ειμαστε στην Πατριδα μας,δεν ειναι περισσοτεροι απο εμας,για να δημιουργουν τετοιες φαντασιοπληξιες.Σιγουρα καποιες Ψωμολησες ελληνιδες εχουν γαμηθει ...... ε! και τι μ'αυτο;;;; Κατι τρεχει.....Μηπως δεν γαμιουνται και με Μαυρους,με Ινδους η Πακιστανους;;;;Οι Ελληνες να δεις ξεσκισματα που κανουν,αλλα απο οτι καταλαβα,εδω μεσα μπενουν πεινασνενες αδελφουλες,για να διεκπεραιωσουν τα ανελπιστα ονειρα τους,με ιστοριες μουφες.

Ανώνυμος είπε...

Σεβασμός στην ΑΛΒΑΝΙΚΉ ΨΩΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Αντε ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ-ΑΔΕΛΦΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΗ που θα σεβαστουμε της απλυτες ψωλες αυτων των Τουρκοσπορων.εισαι για πολλες κλωτσιες.

Ανώνυμος είπε...

GAMO TIN ALVANIA SAS POUSTIDES KAI GAMO TA SPITIA SAS STA TROLL POU GRAFOUN OTI MALAKIA THES EDO MESA!!!KAI ALVANIDES EXO GAMISEI KAI MPATSOS EIMAI POU STRIMOXNO MIKROPSOLIDES ALBANOUS KAI TOUS GAMAO TA SPITIA KATHE MERA!!!OI ALBANOI EINAI ANTRES XORIS MPESA KAI POUSTARADES TOU KERATA!!OUTE NA GAMISOUN KSEROUN OUTE NA FERTHOUN ANTRIKIA!!GRAFETE TIN KATHE MALAKIA EDO MESA KAI NOMIZOUN OTI ZOUN SE ENAN FANTASMENO KOSMO KAI OTI EINAI GAMIADES!!!THA VGALEI KARKINO I KOLOXORAS SAS VROMOALVANOI KAI THA SAS SVISOUME APO TO XARTI!!!PSOMOS STIS POUTANES TIS MANES SAS POU EXOUN GEMISEI TA MPOURDELA ME AUTES!!!AKOMI KAI STATISTIKA RE POUSTIDES OI ELLINES EIMASTE PIO PSOLARADES APO SAS KAI OI ALBANIDES MAS PERNOUN TSIMPOUKIA!!!TI MALAKIES GRAFETE EDO MESA RE FANTASMENOI ME TIS PSEUTIKES ISTORIES TIS!!VGITE EKSO NA ANTIKRISETE TIN ELLINIKI PRAGMATIKOTITA!!!GAMO TIN ALBANIA GAMAME TIN ALBANIA KAI THA GAMAME TIN ALBANIA EITE SAS ARESEI EITE OXI I ALITHEIA EINAI AUTH KAI THA SAS PONAEI!!!

Ανώνυμος είπε...

Poso malakes kai kompleksikoi eiste oloi edo mesa mou lete?oi alavanoi ksekoliazoun apo pantremenes mamades eos ksekola pitsirikia kai eseis to xava sas edo....ithela na iksera se poio parallilo sympan zeite paliomalakes.to blog sas peirakse kai oi apantiseis oxi oi karioles oi ellinides pou gamiounte san poutanes me tous alvanous.kala kanoune kai tis gamane afou exoune psolares kai kseroune na gamane.na tis eixate kai eseis.poutsa kai ksylo stis karioles tis ellinides opos tous aksizei kai anoigma stis kolares tous!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΑΛΒΑΝΟΦΙΛΕ,ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΔΩ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ (90%) ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΛΙΑ ΜΑΣ,ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΣΚΙΣΗ,ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΦΕΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΣΤΑ.ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΨΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΛΥ.ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΑΚΑΝΙΩΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΘΙΑΖΗ ΤΗΝ ΞΕΝΕΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ.ΟΥΣΤ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απο ποτε εγιναν οι Αλβανοι Γαμιαδες και δεν το ξερουμε;;; Απο τοτε που η φαντασια του καθε Φαντασιοπληκτου κατεβαζη ιστοριες τετοιου τυπου.Η πραγματικοτητα διαφερη πολυ φιλε μου, αλλα μαλλον τα πραγματα θες να τα βλεπουμε οπως θες εσυ και μερικοι αλλοι.Δεν λεω σιγουρα γαμανε και αυτοι ,ισως καποιες γκομενιτσες Γ! κατηγοριας αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που θες να μας πεισης,υπαρχη ακομα ποιοτητα.....Δοξα το Θεο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Παιδεια γιατη τσακωνεστε με φρασιολογιες,χαζες;;; Αφου το μονο σιγουρο ειναι οτι και οι Ελληνες σαφως ειναι στην Πατριδα τους ,αρα αυτο σημαινει οτι γαμανε ετσι και αλλιως,αλλα και οι Αλβανοι σκιζουν κ'ανα μουνακι αν τους κατση. Και τους καθονται πολλα.....Εγω εχω εμπειρια αρκετα καλη,με κολλητο φιλο Οικοδομο που γαμησε παρεα με δυο Αλβανους Μουναρα Milfara ,οταν αυτη αγορασε διαμερισμα,και εβαλε τους Αλβανους να της κανουν μερεμετια στην μουναρα της....της το σκισανε παρεα με τον Ελληνα κανονικα.Απο οτι μου ειπε ο φιλος ηταν ψωλαραδες και δυνατοι στο τρομπαρισμα,τοσο που αυτος κομπλαρε με της επιδοσεις τους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΣ ΤΟ ΤΡΟΜΠΑΡΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ???? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΨΩΛΑΡΑΔΕΣ....ΠΟΛΥ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ Ν"ΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ.ΩΡΑΙΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.....

Ανώνυμος είπε...

egw pantws sunexizw na amfivalw gia tis epidwseis sas alvanarades. an den dw video na xeskizete ellinida opws lete kai na to leei i idia oti einai ellinida kai oti ti gamaei alvanos den pithomai.

Ανώνυμος είπε...

Καλα...... και ο πεινασμενος στον υπνο του Καρβελια ονειρευεται....και εσυ φιλε μου ......δεν σου φτανη τοσο πλουσια φρασιολογια και λογοπαιγνιο,θες να τραβηξης μαλακια και με live video,ασε την φαντασια σου να δουλεψη,ολα ετοιμα τα θες.Αντε τραβα στο XHAMSTER και πες οτι βλεπεις τους Απλυτους να γαμανε,αφου γουσταρης.Εγω παντως λεω οτι εδω μεσα υπαρχη μια δυο αδελφουλες πολυ αρρωστες και παθιασμενες με τους Καραγκιοζηδες αυτους,και γραφουν οτι τους κατεβη στο σαπιο μυαλο τους.....ετσι για την καυλα να πουμε////

Ανώνυμος είπε...

ta pragmata einai apla epeidi vlepo pos exei pesei xontros kavgas edo.profanos arketoi ellines gamane (an kai ta pragmata me tis karioles tis ellinides einai olo kai pio dyskola).profanos kapoio meridio ellinidon analogoun se alvanous oi opoioi logo pollon eton edo exoun afomiothei pleon kai den thimizoun ekeinous tous aksestous tou 1993.o tsakomos ginetai diladi gia ayto to meridio gia na katalavo?ti den katalavenetai lopon kai kanete san ounoi?gineste xeiroteroi apo aytous pou vrizetai me ta legomena sas.an thelei mia gomena na gamithei me alavano dikeoma tis.an theli na gamithei mia alavanida me ellina dikeoma tis episis.eseis tsakoneste edo gia ksena mounia pou den tha deite pote sas?eiste geloioi amfoteroi.

Ανώνυμος είπε...

Παιδεια!!! ολοι Nirvana.....χαμος τα πουρα θελουν να γαμηθουν και να τσιμπουκοσουν ψωλαρες,απο πιτσιρικαδες,που δεν χαλανε απο οτι ειδα κανενα χατηρι,ξεχαστε τουςΑλβανους καργιολιδες,και ελατε να δειτε Ελληνες που ξεκολιαζουν μπροστα σας live,την περασμενη Παρασκευη αργα εγινε ενα παρτυ Souper!!!!Eνας 22Αρης με τον φιλο του Γαμησαν ενα Πουρο (55αρα) εξω απο το dark room ,την γαμουσαν μιση ωρα απο τον κωλο και αυτη δεν καταλαβενε τιποτα......

Ανώνυμος είπε...

Οι Αλβανοί σας φταίνε σκατομαλάκες που δεν μπορείτε να μαζέψετε τις ξεκολιάρες τις Ελληνίδες που έχουνε καταντήσει από τις μεγαλύτερες πουτάνες διεθνώς. Από το σχολείο ακόμα ντύνονται λες και πάνε για πιάτσα. Μια χαρά ξηγιούνται και καλά κάνουνε και τις γαμάνε λοιπόν.Αν δεν θέλουνε να μην στήνουνε τότε κώλο τα πουτανάκια που ψοφάνε για πούτσα. Όποιος δεν βλέπει ότι οι Αλβανοί ξεκωλιάζουν άσχημα το ελληνικό μουνί τότε είναι μαλάκας και τυφλός.

Ανώνυμος είπε...

Ελα μωρη Πουσταρα περιοπης.....Relax!! Τι ζορι τραβας εσυ με τα σχολια του καθ'ενος, οτι γουσταρουμε γραφουμε ,Δημοκρατικος λογος υπαρχη,αντε τραβα να πας να γαμηθεις με ενα τετοιο απλυτο ,αφου αυτη ειναι η απωτερη φαντασιωση σου,και ασε της Ελληνιδες να κανουν οτι γουσταρη η μουναρα τους,τουλαχιστον αυτες το χαιρονται,ενω εσενα σε βλεπω να την βγαζης στην Μαλακια,παρεα με τους μικροψωληδες φιλους σου(ΑΛΒΑΝΟΥΣ).

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα σου προφανώς αγάμητε δεν είναι τι κάνουν οι ξεκωλιάρες ελληνίδες την μουνάρα τους αλλά το ότι την μουνάρα αυτή την χαίρονται οι αλβανοι. Ξέρω ότι σε χαλάει αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η πραγματικότητα. Το ελληνικό μουνάκι είναι πλέον και αλβανικό προνόμιο είτε σου αρέσει είτε όχι και θα σκίζεται όπως του αρμόζει!

Ανώνυμος είπε...

Πουστακο οταν μιλουν οι ειδημονες εσυ θα κανης Τουμπεκη και θα ακους να μαθαινεις,Σε εχουν κραξη αρκετοι.... θα στο πω και εγω .....Ζεις σε αλλες γειτονιες και κοσμους και προφανως , λογω ηλικιας βιωνης την προηγουμενη δεκαετια, και τα χαμηλα υποδιεστερα στρωματα της ελληνικης κοινωνιας που ομως ηταν μοιονοτητατα,τα πραγματα αλλαξαν ακομα και εκει.....Τωρα οι υποδουλοι του Μπερισα ,ειναι θεατες στα γαμησια που τρωνε οι Πουτανες τους καθημερινα απο ψωλαραδες Ελληνες.Οσο για το αγαμητε στο αντιστρεφω σαν Απαντηση ,γιατη δεν εχεις ιδεα με ποιον μιλας,μια που πισω απο το πρισμα της Ανωνυμιας ο καθ'ενας μπορη να λεει την φαντασιωση της δικης σου ασυναρτησιας.Σε δικαιολογω λογω της ιδιοτητας σου.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε Παιδαρε!!!!! Ελληναρας με αρχιδια εισαι....οχι σαν την Πουσταρα τον Αλβανοφυλο ,Την ταπωσες την αδελφαρα!Εγω το μονο που θα σας πω παιδεια....Ελατε NIRVANA MILFARES που ψωφανε για ψωλαρες,και αφηστε της πουστρες να φαγωνονται για ασχετες Μαλακιες,ετσι και αλλιως τους γαμαμε χρονια τους Αλβανους.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη ιδέα έχετε για τις Ελληνίδες...Tώρα που πάνε έξω λόγω κρίσης να δείτε τι πούτσο έχουν να φάνε.

Ανώνυμος είπε...

Χα,χα,χα......!!! Μωρη Πουσταρα Απλυτη !!!! Ναι,Ναι ,μεγαλη ιδεα εχουμε για αυτο της εκθιαζουμε και της θεοποιουμε ,Αλβανοφιλε,Γιατη το αξιζουν, ενω εσεις της Αλβανιδες της πεταξατε στα Μπουρδελα και στους δρομους, για να σας της γαμανε οι Ελληνες ,και να σας της καψουρευουν......Απο τα λεγομενα σου εσυ την κριση της Αγαμιας την εχεις μονιμα και μαλλον για παντοτινα.

Ανώνυμος είπε...

κυριάρχησε ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ φαλος χθες στη ραφηνα

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη;;; Τι σου εκαναν ;;; Σου γαμησανε μανα ,πατερα,και αδελφη;;; Σε ακουω απολυτα ικανοποιημενο.......Μπραβο αρρωστη αδελφουλα, τουλαχιστον πηρες την χαρα που χρονια περιμενες,αυτη που οι Ελληνες δεν σου ειχαν δωση....προφανως γιατη εισαι χαλια.Αλλωστε εχεις τους λογους σου να θεοποιης υποκειμενα.

Ανώνυμος είπε...

eimai trans ebgaina kabalas me lene sylbia.mh leye oti oi albanoi einai gamiadesXERETE POSOYS ALBANOYS EXO XEKOLIASEI MH SAS PO THN MISH ALBANIA

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Η ΣΥΛΒΙΑ ΤΡΑΝΣ ΒΓΑΙΝΟ ΣΤΗΝ ΛΕΟΦΟΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ. ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΓΑΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟ ΓΑΜΙΣΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΙΡΑΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο αγοροκοριτσο μο!!! ,μαζι με εσενα και ολοι οι αλλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟ (ΒΙSEXOUALITY ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ) ΨΑΧΝΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΓΑΜΗΣΙΑ,ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΤΗΛ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ.....ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΨΑΧΝΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ,Χα,χα......Η sylvia εκτος απο κουκλαρα,ειναι και ψωλαρα!!! Μπραβο μωρο μου ικανοποιησε τον τοπο απο τα εκτρωματα εντος και εκτος χωρου,το εχουμε αναγκη στης ημερες μας,Οσο για τον υποτιθεμενο φιλο Ανδρεα.......Καλες αλλαξοκολιες με τον συνεργατη του,και τον Πακο..... Ξερη αυτος,ετσι για να μην νομιζετε οτι τρωμε κουτοχορτο

Ανώνυμος είπε...

Το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται.....αυτο δεν ηθελες να μας αποδειξης;;;; Μηπως βιαστικες τελικα.;;;; ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΠΕΡΙΟΠΗΣ.....ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ 50 Τετραγωνικον σου Με της δυο Πουτανες για υπηρετριες.

Ανώνυμος είπε...

E μα είσθε μακάκες, τόσο ξεκωλιάρες που είναι οι Ελληνίδες είναι λογικό ότι ο πιο ισχυρός της ζούγκλας θα τσι πηδήξει. Και οι Αλβανοί, από όλους τους λαούς στον κόσμο, είναι ο πιο συγγενικός προς τους Έλληνες (διάβαστε και λίγο ζώα), αρα καλά κάνουν και τις ξεσκίζουν ασύστολα.

Ανώνυμος είπε...

Χα,χα,χα,χα!!!!! Τι ασυναρτησιες ειναι αυτα που λες;;;; Πας καλα ;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!....Συγγενικος Λαος οι Αλβανοι ;;;;Οι Μουσουλμανοι;;; Ισως με την ΤΟΥΡΚΙΑ,ΝΑΙ.....Με εμας ουτε εμφανισιακα ,ουτε ιδεολογικα,ουτε πολιτιστικα,Διαφορετικη Κουλτουρα,ετυχε στον Χαρτη να ειχαμε την ατυχια να ειμαστε διπλα.Ε! και τι μ'αυτο;;; Αρρωστη και Απροσαρμοστη οπως παντα .....οι Απαντησεις σου δειχνουν ανθρωπο με σταση και παθος προς την κατωτεροτητα,φροντισε την καινουργια χρονια να δεις τα πραγματα μεσα απο το πρισμα της πραγματικοτητας και οχι οπως θες εσυ να πιστευεις οτι ειναι,αλλωστε οι εποχες αλλαξαν δραματικα σε ολα τα επιπεδα,δεν ειμαστε πια στα 90ς,αυτα εφυγαν ανεπιστρεπτη,εσυ θες να εκθιαζεις τους Τριτοκοσμικους,γιατη εχεις δημιουργηση στο Μικρο μυαλο σου την εικονα των SUPER γαμιαδων.....(ποσο λαθος εισαι;;;)Και ποσο Αταξιδευτη λογικη μπορει να κυβερνα ενα αρρωστημενο μυαλο με μια νοσηρη φαντασια,οπως το Διηγημα (παραμυθι) της Εισαγωγης;;;;

Ανώνυμος είπε...

Den eisai h Sylvia me tipota.....eisai enas akoma poustis,pou tha hthele poly na kanh auto pou kanh i sylvia..absolute fuck you!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

OI ALBANOI MAS GAMANE TIS GYNAIKES KAI TIS KORES MAS....

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ.Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΡΙΖΟΥΝ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΑΣΟΜΑΙ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

πολύ σωστος.αυτοι είναι η αλοιθεια.

Ανώνυμος είπε...

EINAI GEGONOS OTI EMEIS OI ELLHNES EXOYME GINEI KOTES KAI ADERFES...OI ALBANOI MAS KLEBOYN MAS GAMANE GYNAIKES KAI KORES MAS PAIRNOYN TIS DOULEIES KAI APLA KOITAME.BLEPETE PWS EXOYN GINEI TA NEA AGORIA ELLHNOPOULA??OI GYNAIKES GOYSTAROYN ANTRA KAI OXI ADERFARES GIA GAMIADES...OLO AYTO TO PROSFEROYN OI ALBANOI!KALA MAS KANOUN ETSI MAS AKSIZEI

Ανώνυμος είπε...

Η κορη μου ειναι 17 ετων και εχει σχεση με Αλβανο 26.Δεν εχω καποιο προβλημα το παιδι δουλευει και τησ φερεται πολυ καλα.Μην γινομαστε ρατσιστες οταν καποιοι ειναι καλυτεροι απο εμας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΣ...ΑΛΒΑΝΑΡΑΔΕΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΖΗΤΩ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΨΩΛΑΡΑ...ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟ

Ανώνυμος είπε...

oti einai h kaliteroi gamiades den to amfisbitei kaneis file!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ GAY Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΜΕΝΟ ΣΤΟ PC.ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

θα τουσ υπηρετουμε γιατι ετσι μασ αξιζει...τουσ φοβομαστε μασ κανουν οτι θελουν και γαμανε αγρια σκληρα δυνατα .Θα μασ ξεσκισουν τισ κορεσ μασ και θα λεμε και ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

oti ayto mas akizei einai to mono sigoyro!eidi masa gamane kores gynaikes kai den milame!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ ΑΛΒΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

DOKIMASE KAI THA DEIS THA SAS ARESEI

Ανώνυμος είπε...

Siga pws kanete etsi? Oi Elleinides pane me oti kykloforei, me ton Balotelli i mia, me ton Marokino Adil Rami i alli (tin liagoropoulou ti gkastrwse kiwlas). Me Albania twra yparxoun oles oi poikilies, apo mikra ksekwla ews pantremenes. Egw kserw periptwsi 16 xronis pou epairne pipa ston Alvano geitona sto asanser, alli periptwsei me Alvanara pou ekane partouza me 3 ellinides symfititries tou, mia tipisa pou eixe gamithei me nearo pou douleve sto fourno tou patera tis kok. Tzaba sizitate kathws auta symvainoun kathe mera edw kai polla xronia. Oi Elleinides einai ontws ligo dyskoles, alla kai oi Albanoi exoun ypomoni. An tis valoun katw omws anoigoun tis tripes gia ta kala...

Ανώνυμος είπε...

epeidi poloi alvanarades mpenete pleon edw kai grafete oti nane alla oti nane pleon gia na ginete pistikoi mono me video

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΣ Kai VIDEO ΜΑΛΑΚΑ εισαι πολυ ΑΡΡΩΣΤΟΣ!! και ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ σε τρομερο βαθμο,φροντισε να μην σε πιασω ποτε στα χερια μου.....και επειδη εισαι θρασυδειλος ,σου το υποσχομαι συντομα.Προφανως δεν γνωριζεις την ηλεκτρονικη διωξη,και επειδη εκθετης ονοματα, και καταστασεις αρρωστημενου τυπου θα σε φτιαξω καταλληλος,& συντομα.Δεν βαρεθηκες να γραφεις τετοια κατεβατα;;; Την μια με Λατινικους Χαρακτηρες ,και την αλλη με Ελληνικα;;;εισαι και ανορθογραφος.Ποιον προσπαθεις να πεισης ρε ασχετε;;;...ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.Θα σε στειλω Πακετο στα Τιρανα που γουσταρης να καλοπερασης με τους πεινασμενους φιλους σου αυτους τους ταπες τους (κοντους) που εκθιαζεις συνεχως,επειδη δεν σε γαμανε.

Ανώνυμος είπε...

εγω βασικα αντρας ειμαι και ελληνας ,εχω φιλους και αλβανους .εχω γαμησει 3 αλβανιδες ,κανουν φοβερα γαμησια και αυτο που με εντυπωσιασε ειναι οτι ειχαν ολες ωραια μεγαλα βυζια

Ανώνυμος είπε...

εγω ειμαι Ελληνας εχω και φιλους αλβανους και εχω πηδηξει και 3 αλβανιδες οι οποιες ειχαν ολες φοβερα και μεγαλα βυζια ,τωρα απο φιλες που πηγαν με αλβανους δεν ειδαν διαφορα και δεν μου ειπε καμια οτι εντυπωσιαστικε....υπαρχουν και ελληνες που γαμανε καλα και αλβανοι κτλ ....δεν εχει να κανει με το απο που ειναι...αλλα η μυρωδια των αλβανων ειναι λιγο αντιαισθητικη και δεν νομιζω οτι καμια γυναικα φτιαχνετε απο την μυρωδια τους....

Ανώνυμος είπε...

epitelous file kai egw mazi sou giati poloi mazeutikan edw mesa

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφερεσαι?

Ανώνυμος είπε...

Η Μυρωδια τους σε πειραξε εσενα;;; ετσι και αλλιως αποπνεουν την μποχα της τραγιλας & ειναι ευρεως γνωστο αυτο.....δεν υπαρχη στον κοσμο Μουσουλμανος που δεν μυριζει ...καπως.Το οτι το 85% ειναι κατω του 1.65 με τα χερια αναταση δεν το βλεπει κανενας;;;.Καθομαστε και διαβαζουμε Αρλουμπες ,πραγματα που μπορει & να συνεβησαν μεν,,αλλα(οχι βεβαια με την ακριβεια που τα περιγραφουν) καταστασεις που δεν ειναι συνηθεις σε ενα περιβαλλον, με διαφορετικη Κουλτουρα απο αυτη αυτων,που μπηκαν πριν 20 χρονια και κατα'κλεψαν,σκοτωσαν,και βρωμισαν την χωρα ,μια χουφτα μπουρδελολαος ειναι.Απλα τους ανεχτηκαμε σαν Μαλακες που ειμαστε,ενω οι γειτονες μας οι Ιταλοι τους γαμησαν στα Πεντε μετρα και τους,επνιξαν στην Αδριατικη.....εαν το θυμαστε.(για τους αδιαβαστους & Ανυμερωτους)Δεν υπαρχη καμια λοιπον σοβαροτητα,οταν ασχολουμαστε με το ποιος εχει μεγαλυτερη ψωλη ,η μεγαλυτερα βυζια,Το σημαντικοτερο ειναι η αξιοπρεπεια ενος Λαου κατι που οι Ελληνες διαθετουν περηφανα απο τα γεννοφασκια τους.

Ανώνυμος είπε...

και ο αλβανος που γραφει μια σαν αλβανος ,μια σαν ελληνας συζηγος ,μια σαν Ελληνιδα και εκθειαζει τους αλβανους για τις επιδοσεις τους κανει μπαμ οτι ειναι το ιδιο ατομο και οτι μόνο γέλιο μπορει να προκαλέσει....το αλβανος εραστης ειναι λιγο σαν ανεκδοτο του τυπου αλβανος τουριστας ,δεν φημιζονται για την ομορφια και την γοητεια τους παρα μονο για το οτι κανουν ολες τις δουλειες τις γεωργικες...τωρα οτι καποιοες απελπισμενες πανε και με αλβανους ειναι δικο τους θεμα ,αλλα απο γκομενακια εχει κατι αλβανακια καβλακια μια χαρα για πουτσο ....απο κει και περα τα εθνικιστικα λυστε εσεις ,εγω μπηκα σε σιτε ερωτικων ιστοριων....οχι σε εθνικιστικο....αλβανος εραστης αλβανος γοης δεν υπαρχει και αν υπαρχει ειναι ενας στους 1000 γιατι γενικα δεν ειναι ωραιος σαν λαος ,μερικες γυναικες εξαιρουνται,διαφερουν και μπορει να σκεφτει πολυ ευκολα γιατι διαφερουν ....

Ανώνυμος είπε...

ρωτας και απαντας μονος ρε φιλε ,παιζεις και ρολους χαχαχα α πλακα εχεις, κατσε να πιασω κατι στο ρεπερτοριο σου και εγω ειμαι αλβανιδα και μ αρεσει να γαμιεμε με ψωλαραδες Ελληνες παρα με τους βρωμιαρηδες τους μικροτσουτσουνους τους δικους μας ,οι Ελληνες ειναι φοβεροι γαμιαδες οχι σαν τους αλβανους τους αγαμητους;

και θα απαντουσες παλι εσυ

ετσι ειναι ειμαι αλβανος αλλα την γυναικα μου την γαμανε Ελληνες για να φαω ενα πιατο φαγητο,οι ατιμοι στα γαμησια δεν τους πιανεις,τωρα μου πηδανε και την κορη και τον γιο που ειναι λιγο gay αλβανακι ...

καταντας αστειος....

Ανώνυμος είπε...

Η Απορια μου σε ολους εσας που λετε αυτα που λετε,ειναι μια και μοναδικη,οταν επιλεξατε,να διαβασετε απο περιεργεια αυτες της ερωτικες (του κολου κατ'τα αλλα ιστοριες),γιατη επιλεξατε να διαβασετε της συγκεκριμενες ιστοριες με πρωταγωνιστες Αλβανους;;;Μηπως γιατη σας καυλωνουν οι απολιτιστοι γειτονες;; η μηπως γιατη βαθεια μεσα σας υπαρχη απλετο το αισθημα της κατωτεροτητας σε βαθμο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ;;;Αντε τωρα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

εγω τους αλβανους τους σιχαινομαι αλλα οσο για ενα πουτσο δεν θα ελεγα οχι.ειναι καυλωτικο να σιχαινεσαι καποιον και να σου προκαλει αηδια και αυτος να σε αγγιζει.να χαιδευει το μουνακι σου και τα βυζακια σου και να σε βαλει να του παρεις πιπα.οταν σε γαμησει θα εχεις καυλωσει τοσο πολυ που θα τον παρακαλας να σε ξεσκισει απο παντου.
με τον αντρα μου εχουμε φαντασιωση να ντυθω προστυχα και να παω σε ενα μπαρ να βρω εναν τριχωτο βρωμιαρη αλβανο και να τον φερω σπιτι να με ξεσκισει σαν πουτανα.να με ξεφτιλισει και εμενα και τον αντρα μου και να μας χυσει και τους δυο στα μουτρα.να με γαμαει ολη νυχτα με παθος σαν να μην εχει ξαναγαμησει και ο αντρας μου να του χαιδευει τα αρχιδια.να γινει ο γαμιας μας.να μου φωναζει βρωμιαρα ελληνιδα παρε τον αλβανικο μου πουτσο.θα φερω και ολους μου τους αλβανους φιλους να σε ξεσκισουν.να δουν τι πουτανες ειστε.και ο μαλακας ο αντρας σου να μας κοιταζει να του ξεσκιζουμε τη γυναικουλα.

Ανώνυμος είπε...

εγω εχω μια κορη την οποια την επιασα να πηδιεται με εναν αλβανο(αποτι αποδειχτηκε αργοτερα)και αντι να μπω μεσα να τους σπασω στο ξυλο καυλωσα και εβγαλα τον πουτσο μου και τον επαιξα.μολις εχυσα εφυγα και δεν ειπα ποτε τιποτα.ωραιο πουτανακι μεγαλωνω

Ανώνυμος είπε...

καβλαααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

Η Απαντηση σε εσενα Πουστακο που το παιζεις γυναικα,ειναι η επανω,ακριβως .....Τωρα που μεγαλωσε η Αρρωστια σου σε βαθμο του να προσποιησε ακομα και την αμορφωτη Γκομενα.Ποσες μαλακιες εχεις τραβηξη για αυτουςτους τσιγγανους.?????????

Ανώνυμος είπε...

Aντε Γαμησου Παλιοαδελφαρα!!!!Τα ιδια και τα ιδια.....Βρες κατι πιο ενδιαφερων γιατη μας ξενερωσες με της Μαλακιες που λες,καθε τοσο....

Ανώνυμος είπε...

πολλες.γουσταρω πουτσα.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!! Μεγαλωσε η Κακομοιρα η Μανα σου.(θα ελεγε αν ηξερε οτι ο γιος της ειναι υποδουλος της Αλβανικης ανωμαλιας γραφωντας τετοιες Μαλακιες)

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι αναγκη να το παιζεις γκομενα λοιπον ,γιατη αυτο φαινεται αμεσως απο τον τροπο που γραφεις, και τον τροπο που σκεφτεσαι....απλα πες.... ειμαι ενας ακομα Πουστης που δεν με γαμανε αν και προσπαθω,και εχω τρελα με τους Αλβανους γιατη ειναι ο πιο ασχημος Λαος στον κοσμο ,και σαν σαβουρογαμης που ειμαι αυτους επιλεγω......αντε μας τα ζαλισες με παππαριες.

Ανώνυμος είπε...

Hakan Serbes---Steve Hooper-----Julian----Tony desergio-----Talon-----josua logan----j mac---billy glide-----omar Williams---Ben English....Δες πρωτα αυτους τους Παιδαρους(θεοι ειναι!!!) και μετα μιλα για τους ξενερωτους τους Αλβανους.Με τετοια προτυπα ανδρων.....μαλιστα να γαμηθει η καθε γκομενα.Αλλα οχι με τους ταπες ,τους ξερακιανους ,που βρωμανε απλυσια απο το ενα χιλιομετρο.

Ανώνυμος είπε...

file o josua logan einai SUPER!!!!! poly psolara.....

Ανώνυμος είπε...

Χα,χα,χα,χα,χαααααααααα!!!Η Ιστορια ειναι τοσο ΜΟΥΦΑ οσο ο Κουραμπιες που την εγραψε....ΧΑ,χα,χα,χα,χα....εδω γελαμε τουλαχιστον!!! Μπραβο Μαλακες γραψτε και αλλα τετοια μυθευματα.Κοινωνικο εργο κανετε.

Ανώνυμος είπε...

Danny Mountain!!!!!!! Ο ΚΑΥΛΑΡΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια απλή παρατήρηση θέλω να κάνω και τίποτα παραπάνω-
Έναρξη σχολίων 4/2/2012, τελευταίο σχόλιο 21/1/2014.
Τελικά ή έχετε τόσο πολύ χρόνο να τσακώνεστε επί δύο χρόνια ή όντως οι Αλβανοί γαμάνε και κάποιοι δεν λένε να το χωνέψουν.
Ότι και αν συμβαίνει δεν εξηγείτε αυτό που συμβαίνει εδώ...

Ανώνυμος είπε...

Χα,χα,χα,χαααα! Το συμπερασμα ειναι παντως οτι εσυ τραβηξες μεγαλο ζορι διαβαζωντας ολες αυτες της Μαλακιες.....ειτε γαμανε ,ειτε δεν γαμανε.

Ανώνυμος είπε...

ξυπνησε ο εγκελαδος παλι,καλα ειμασταν τοσο καιρο,χωρις σχολια και Κουταμαρες.

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους !!!!Ας πει καποιος οτι οι Αλβανοι,δεν γαμανε μονο ....τον περνουν ,και μαλιστα σαν πουτανες περιοπης,εγω προσωπικα,λογο καταστασεων εχω γαμησει σε δυο χρονια,τουλαχιστον καμια 20αρια,απο τετοιους.Αλλα οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει.Ξυπνηστε....μην βλεπετε τα πραγματα οπως εσεις θελετε γιατη η πραγματικοτητα απεχει πολυ απο αυτο που καποιοι παθιασμενοι θελουν να μας σερβιρουν.

Ανώνυμος είπε...

Kaneis Albanos psolaras yparxi edo mesa,na mas gamisi?????

Ανώνυμος είπε...

to thes polu gavla?

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι ψωλαρας (απο 19c.mκαι ανω),στεγνοςοχι (κοκκαλο),οχι κοντος ταπας (οχι λιγοτερο απο 1,77) καθαρος,γιατη οχι???..... γαμαει εμενα, και την γκομενα μου,και θα ειναι μεγαλη του τιμη που θα τον βαλω στο κρεβατι μου......αλλα τετοιοι δεν υπαρχουν,τουλαχιστον εδω μεσα......θα παω Nirvana,και θα βρω σιγουρα,αν οχι Αλβανο,Ελληναρα Παιδαρο.ειναι γεματο καθε Σαββατο.

Ανώνυμος είπε...

MALAKA!!!! TO KOUBADAKI SOU KAI SE ALLI PARALIA EAN SOY ARESEI....EMEIS GOUSTAROUME NA TSAKONOMASTE.ESEI TI BROBLIMA EXEIS???

Ανώνυμος είπε...

μας το μάθατε καλά ΑΛΒΑΝΟΙ να το λεμε ΄΄ΜΕΣΙΡ΄΄

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΣΤΡΑ!!!! εισαι ειδημων στην Διαλεκτο των Απλυτων,προφανως εχεις την εμπειρια,αφου εισαι με ενα Dildo στο κουλο χερι σου ολημερης......χα,χα,χα......

Ανώνυμος είπε...

mou aresei....

Ανώνυμος είπε...

μου μπηκε βαθια το αλβανικό καυλί

Ανώνυμος είπε...

Α!!!!!.....Καλα θα ηταν να σου ειχε μπει βαθεια,δεν θα ελεγες τοσες ανοησιες ....αλλα νομιζω οτι το ποθεις διχως αποτελεσμα, βεβαια μπορεις να ελπιζεις στο αποτερω μελλων ποτε δεν ξερεις τι θα σου κατση??? Οι Ρωσοι ειναι η επομενοι επισκεπτες,μια που οι Ελληνες σε εχουν στην απορριψη.

Ανώνυμος είπε...

Është fucks mirë mëshirë Shqiptarët Shqiptarët në këmbët tuaja

Ανώνυμος είπε...

Το οτι γαμιεσε εσυ και ολοι η Αλβανια ειναι το μονο ξεκαθαρω σε αυτη την περιπτωση,λυπαμε που δεν μπορεις να το καταλαβης,προσπαθησε λιγο και ισως το νιωσης καλυτερα.----------- ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ!!!!!!!!!!!! το τριωδιο τελειωσε.

Ανώνυμος είπε...

kiallo gamiades ALBANOI KIALLO

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να προσκυνήσουμε όλοι τους Αλβανούς. Είναι αληθινοί άντρες. Μου γάμησαν ντη γυναίκα και μ εκαναν δούλα τους.

Ανώνυμος είπε...

Λάθος. Ο στόχος του Αλβανου δεν είναι μόνο να γαμησει, αλλα και κυρίως να γκαστρώσει.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ γαμιάδες. Είμαι παντρεμένος και η γυναίκα μου έχει αλβανό γκόμενο που τον φέρνει στο σπίτι. Είνμαι ξετρελαμμένη μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να δεχτούμε ότι είναι πιο άντρες. Δεν είναι ντροπή. Είμαι 18 και gay αλλά δεν το βλέπω από αυτή τη σκοπιά. Από τους 10 Έλληνες συμμαθητές μου οι 6 είναι gay ή bi. Έχω 5 Αλβανούς συμμαθητές και όλοι είναι γαμιάδες. Έχω πάει με 2 από αυτούς και είναι όντως πουτσαράδες. Τη μια φορά ο ένας με πήρε μπροστά στην Ελληνίδα γκόμενά του κι εκείνη γελούσε. Είναι φυσιολογικό οι γυναίκες να πηγαίνουμε με αυτούς που είναι αληθινοί άντρες. Ότι και να κάνουμε θα γκαστρώνουν τις Ελληνίδες. Ας μάθουμε να τους υπηρετούμε γιατί στο μέλλον θα είμαστε οι δούλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες. Η διαφορα είναι ότι τα Αλβανακια τα ενθαρρύνουν οι γονεις να γίνουν γαμιαδες απο μικρά και όχι τιγκιταγκες. Προφανώς οι έφηβες Ελληνίδες το νοιώθουν αυτο και ξεθεώνονται ήδη απο το Λύκειο με τους πουτσαραδες.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά είσαστε λίγο υπερβολικοι.Εγώ αν ήμουνα γυναίκα δεν θα πήγαινα με Αλβανό μόνο και μόνο γιατί την έχει 2 πόντους μεγαλύτερη.

Ανώνυμος είπε...

Με λένε Αλέξανδρο. Με φωνάζουν Αλεξ. Μέχρι τα 17 ήμουν str8. Μετά ένα βράδυ με πήρε ένας 20χρονος Αλβανός, ο Μάρκο, με ένα φίλο του. Πόνεσα αλλά ή αλήθεια ήταν ότι μ άρεσε. Πήγα μόνος μου μετά από μέρες σπίτι του και ήθελα κι άλλο. Από τότε έγινα το πουτανάκι του κανονικά. Νιώθω τελείως γυναίκα. Κι ο Μάρκο με φωνάζει πια Αλεξάνδρα. Άλλωστε στο σπίτι φοράω γυναικεία αλλά κι έξω βάζω κυλοτάκι. Όταν τέλειωσα το σχολείο μετακόμισα σ εκείνον και μένουμε τρία χρόνια μαζί. Είναι ωραίο να έχεις έναν αληθινό άντρα να σε προστατεύει. Όλοι βλέπουμε ότι οι Έλληνες δεν είναι τόσο άντρες. Δυσκολεύτηκα να δεχτώ ότι δεν είμαι άντρας, αλλά βλέποντας το Μάρκο το κατάλαβα. Ακόμη και στην πούτσα φαίνεται, την έχει υπέροχα μεγάλη. Θεωρώ τελείως φυσιολογικό να τους θέλει μια γυναίκα. Είναι ο νόμος της φύσης. Οι δικοί μου φυσικά μ έδιωξαν. Στενοχωρήθηκα, αλλά πλέον ανήκω στο Μάρκο. Είμαι τελείως προσκυνημένη και μ αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

re paidia ti kathomaste kai kanoyme sygkrish.einai kaliteroi kai to kseroyme apla ta pragmata!koitaxte sta sxoleia poios gamaei ths ellinides.

Ανώνυμος είπε...

ego apo tora eimai doulos ton ΑΛΒΑΝΏΝ τους προσκυνώ και τους σέβομαι

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους ειχα καθόλου σε υπόληψη.Τους αντιπαθούσα και πολύ μάλιστα.Αλλά απο τότε που διαβασα αυτά εδώ όποτε πάω στο χωριό για κανά διήμερο τους σέβομαι απόλυτα και βλέπω ένα νεαρό ζευγάρι που μένουν απεναντί μας με μια ΒΜW που δεν θα είχα πρόβλημα να γάμαγε την γυναίκα μου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΓΓΥΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΞΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΚΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ

Ανώνυμος είπε...

Καλέ γιατί σε παραξενεύει. Εκεί φαίνεται ο άντρας, στο σπέρμα! Θα ήθελα να είχα γυναίκα, να μου τη γκαστρώσει και να μου την πηδάει συνέχεια στο σπίτι. Προσκυνάω τους αφέντες μας!!! Αχ την ώρα που τα γράφω ο Μάρκο πάιζει με την κολοτρυπίδα μου. Σας αφήνω πάω να στήσω κόλο.

Ανώνυμος είπε...

Ε τότε γιατί δεν κανονίζεις να σου γκαστρώσει τα θηλυκά που έχεις στο σοι σου; Τσπ, το γκάστρωμα των γυναικών της δίπλα φυλής είναι αρχέγονο ένστικτο.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΕΧΕΙ ΓΚΑΣΤΡΩΣΗ Η ΔΙΠΛΑ ΦΥΛΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΟΥΝ.ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΕΣ. ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΣ ΚΤΛΠ.ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΛΟΥΜΙΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΠΑΙΔΑΡΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΣΕ ΟΜΟΡΦΙΑ

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 457   Νεότερο› Νεότερο»
Designed By Blogger Templates | Distributed By Gooyaabi Templates